Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černý nehet u palce nohy

Od: pantok* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,jsem přestárlý senior/ 95r oků/ a začíná mně černat nehet palce u nohy.J e to stářím nebo s tím mám něco dělat.Nic nebolí.Prosím o radu a děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

4x
Pane pantoku, nejsem lékař, ale ze zdejších diskuzí si pamatuji, že pokud černá pouze nehet, bývá to buď následkem nějakého mechanického působení, kožním onemocněním nebo dokonce karcinogenním onemocněním. Možná že i následkem nedostatečné cévní výživy, což může být cukrem v krvi, ale to se uvádí spíše v souvislosti s celým prstem.
V každém případě bych se neptal nás laiků na internetu, ale v rámci možností bych například dnes ráno zavolal na kožní oddělení a popsal bych můj problém s tím, jestli by se mi na to lékař nepodíval.
Hodně štěstí a zdraví přeji, ať je to "jen" nějaká banalita.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]