Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznat předpoklad k herectví

Od: rajfer148* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak poznat skrytý, či zadusaný předpoklad k herectví. Zadusaný jako, nerozvinutý. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A mate o divadlo zajem, chodite do nej casto a rad? Chtel byste patrit do party, kde kazdy vecer budete za nekoho jineho? Pak k tomu pridate dobrou mluvu, exhibiocinismu a talentu a neni co resit.
rajfer148*
hodnocení

Divadlo zbožňuji, vždy obdivuji herce a herečky jak dokáží vše tak věrohodně namluvit a přidat gesta, mimiku. Ve filmech to tak vůbec necítím ale v divadlo ano :) Když si zkouším něco zahrát, v tom smyslu, že někomu, mluvím nesmysly atd..., prostě něco hraji, tak to pokazím tím že se začnu smát :), když jsem ve svém kolektivu rodina, spolužáci, tak umím hrát dobře a s mírným smíchem (většinou hraji věci kterým se sám směji), když mám hrát někde na nějakém vystoupení, kde je hodně lidí, tak mám strašnou trému a není to takové jak by to mělo být. Nevím zda mám na to předpoklad.

Jste na dobré cestě, hlavní je to, že se nestydíte tak moc, abyste nemohl vylézt na jeviště. K tomu smíchu, ještě jste mladý, tedy, alespoň si to myslím, takže na JAMU, DAMU či konzervatoři si vás vychovají k obrazu svému. Hercem se člověk nerodí,musí se k němu propracovat. Ale pozor! Myslete na to, že si moc nevyděláte, ani místo nebudete mít po herecké škole jisté. Takže budeme muset chodit po konkurzech do různých seriálů a filmů, tak to dělá většina divedlních herců. Pokud nemáte nějakou vadu řeči a v srdci cítíte, že chcete být hercem, tak do toho. Jedna postava z muzikálu, jmenuje se Mary Poppins ( cs.wikipedia.org/... říká: Stačí chtít a rázem vše je možné!

PS: A pokud si nejste jistý, zda se na to hodíte, najděte si ve vašem městě či vesnici ochotnický soubor, ve kterém vás zaučí a posoudí váš talent.

hodnocení

0x

Je dobré rčení: Když máš talent, tak se neubráníš, synku! ;) V ostravském dialektu je to kouzelné rčení. Fajne a pjekne!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]