Trest za zly prospech vam rodicia mozu udelit, vybrali si cestu odobratia mobilu, je to rovnake ako odobratie premii v praci pri zlom pracovnom vykone, co je vas pripad, flakate sa a neucite. Polepsite sa !
Seš chlap? Postav se k tomu čelem. Začni se učit, dones dobré známky, slib že tak budeš pokračovat a popros za odpuštění. Na ten tvůj mobil se asi rodiče nadřeli a co ty? Nadřel jsi se taky ve škole?
Chtějí jedine tvé dobro. Víš že už teď se rozhoduje o tvém životě? Víš jak je nepříjemné protloukat se životem bez vzdělání. Kam myslíš, že tě vezmou po devitce s takovými známkami. Tak už teď zapracuj a polepší si svůj prospěch. Toto asi rodiče po tobě chtějí.
...prý pětky mám, ale na vysvědčení jsem měl jen dvě čtyřky a pět trojek!?!
Takže krrássnéé vysvědčení! A co všechno ses za ten týden a jeden den naučil-a? Já, být tvým rodičem, tě budu co pár dnů zkoušet z těch předmětů, kde máš ty krásné známky a podle výsledků mooožná mobil na určitý čas denně...
Mame ta chvalit? V siednom rocniku zakladky su tie 4 a 3 priserny vysledok. Jeden predmet moze byt problem, ale toto vyzera na celkove flakanie studia.
Jsi hloupý, neučíš se, ale mobil bys chtěl. Jaké máš zásluhy? "Odpovím si sám:" Žádné.
V roce 1967 jsem v 7. třídě měla na vysvědčení 3 dvojky a jinak jedničky. Takže rodiče mi mobil nesebrali. Oni by totiž ani nemohli - tehdy ještě nic takového nebylo. A tudíž nám to ani nechybělo.
Tak se do toho koukej obout, začni se učit a až rodiče uvidí snahu, třeba Ti ho vrátí. Jinak - děláš to pro sebe, se čtyřkami budeš leda tak kopat za Telecom. Uvědom si, že Tvé vzdělání Tě bude živit dalších 40 - 50 - 60 let. Podle toho, jak vláda určí odchod do důchodu. A že to bude hodně pozdě, na to vem jed.
Tak se přestaň stavět na zadní, mobil není k životu nezbytně nutný. Pokud tedy neležíš někde v lese se zlomenou nohou. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.