Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rodiče mi vzali mobil

Od: maraaa odpovědí: 20 změna:

Nemám ho už týden a jeden den jsem zoufalý velmi, prý pětky mám, ale na vysvědčení jsem měl jen dvě čtyřky a pět trojek! ?!

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
A s mobilem budou ty známky nějak lepší?

Zrejme ho mali polutovat a nechat dalej, nech sa flaka. Este ak je to nejaka ucnovka, kde naroky nie su velke, tak je to len o lenivosti.

hodnocení

4x

Vlastnit mobil nie je zakladne ludske pravo.

Trest za zly prospech vam rodicia mozu udelit, vybrali si cestu odobratia mobilu, je to rovnake ako odobratie premii v praci pri zlom pracovnom vykone, co je vas pripad, flakate sa a neucite. Polepsite sa !

hodnocení

3x

Seš chlap? Postav se k tomu čelem. Začni se učit, dones dobré známky, slib že tak budeš pokračovat a popros za odpuštění. Na ten tvůj mobil se asi rodiče nadřeli a co ty? Nadřel jsi se taky ve škole?

qqr
hodnocení

3x
Chtějí jedine tvé dobro. Víš že už teď se rozhoduje o tvém životě? Víš jak je nepříjemné protloukat se životem bez vzdělání. Kam myslíš, že tě vezmou po devitce s takovými známkami. Tak už teď zapracuj a polepší si svůj prospěch. Toto asi rodiče po tobě chtějí.

hodnocení

3x
Buď rád. Dřív by tě fotr hnal bičem na pole.. Když se nechceš učit tak půjdeš makat :)

hodnocení

2x

Týden bez mobilu *sok*? No to se snad ani nedá přežít *ee*!

Ale asi dá ;). Já bez něj vydržel skoro 50 let a vůbec mi nechyběl *frajer*.

hodnocení

0x

...prý pětky mám, ale na vysvědčení jsem měl jen dvě čtyřky a pět trojek!?!

Takže krrássnéé vysvědčení! A co všechno ses za ten týden a jeden den naučil-a? Já, být tvým rodičem, tě budu co pár dnů zkoušet z těch předmětů, kde máš ty krásné známky a podle výsledků mooožná mobil na určitý čas denně...

maraaa
hodnocení

zamilvaný sem

zamilvaný sem? že by i čeština byla problém?

A? Zamilovany sa nemusi ucit? Zamilovany nemusia chodit do prace alebo sa mozu flakat?

Ta jedna 4-ka bola podla najskor z cestiny, pravopis mate hrozny.

nonek - "zamilovaný sem, zamilovaný tam..." Co je na tom špatně *sok*? To chybějící písmenko je jen překlep.

Nonku, pro zamilovaného je čeština asi problém. :-D Včera bylo Valentýna, tak mu to odpusťme. Je fakt, že není jediným zde na Poraďte, kdo píše s chybami.
Beru zpět, sám mám občas potíže, když to po sobě nečtu ...

maraaa
hodnocení

Nebudte na mnr zlí ja chodim do sedme tridy

Takže by jsi měl v tuto hodinu už dávno spát.

Mame ta chvalit? V siednom rocniku zakladky su tie 4 a 3 priserny vysledok. Jeden predmet moze byt problem, ale toto vyzera na celkove flakanie studia.

hodnocení

0x
Tak se uč s tím tvým objektem zamilování.. Určitě se učí dobře.. učte se společně

prik
hodnocení

0x

Řekni otci ať ti koupí starou Nokii, aby jsi mohl zavolat domů, že jdeš do hospody, ať nemají strach a určitě ti vyhoví

hodnocení

0x

Jsi hloupý, neučíš se, ale mobil bys chtěl. Jaké máš zásluhy? "Odpovím si sám:" *smich2* Žádné.

V roce 1967 jsem v 7. třídě měla na vysvědčení 3 dvojky a jinak jedničky. Takže rodiče mi mobil nesebrali. Oni by totiž ani nemohli - tehdy ještě nic takového nebylo. A tudíž nám to ani nechybělo.

Tak se do toho koukej obout, začni se učit a až rodiče uvidí snahu, třeba Ti ho vrátí. Jinak - děláš to pro sebe, se čtyřkami budeš leda tak kopat za Telecom. ;) Uvědom si, že Tvé vzdělání Tě bude živit dalších 40 - 50 - 60 let. Podle toho, jak vláda určí odchod do důchodu. A že to bude hodně pozdě, na to vem jed.

Tak se přestaň stavět na zadní, mobil není k životu nezbytně nutný. Pokud tedy neležíš někde v lese se zlomenou nohou. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]