Nejste přihlášen/a.
Mi se takový případ stal. O víkendu jsem byl plavat na bazénu.Po hodně dlouhé době, kvůli opatřením kvůli covidu.Po plavání jsem se šel osprchovat, když jsem pustil vodu ve sprše, chystal jsem si svléknout plavky, abych si je přepral a osprchoval se.V tom vstoupila do sprchy žena z malým klučinou aby ho osprchovala.Radějí jsem se zarazil a nechal si plavky na sobě, kvůli reakci ženy a kvůli tomu jestli v takovém případě si můžu vůbec plavky sundat.
Raději jsem počkal až odejde a pak jsem dokončil svůj úkon
Jak na to nahlížíte a jak se správně zachovat v takové situaci
3x
1x
Nejste Vy náhodou ten diskriminovaný chudák, kterému nechtějí v salónu depilovat pohlaví? Nebo očkovaná kovářka Gertruda?
Pochybuji, že by ženu s malým dítětem zajímal cizí muž pod sprchou.
0x
Ženy chodí s malými dětmi spíše do dámských sprch.
Jsme na to zvyklé. U Vás zřejmě ojedinělý úkaz a proto Vás to vykolejilo. Abych řekla pravdu, když jsem chodila plavat /před tečkovanou dobou/, tak jakmile byl ve dámské sprše větší chlapec, tak mi to už také nebylo příjemné.
Problémy trošku na obou stranách, že.
Myslím, že paní toho chlapce v zelném poli nenašla a něco, co máte Vy, má doma ona také.
0x
Jak na nudapláži, když neočumuje tak normál a klidně si tam může chodit nahá i ona.. Když vleze do pánský sprchy tak musí počítat s tim že tam jsou naháči. Ostatně v místním bazénu jsou v pánských šatnách uklízečky a nikomu to nevadí. Asi jak u doktora. Nějaká ženská s prckem to nemůže rozhodit...
Ale když bys ty vlezl s dcerkou do dámský šatny, to by byl jekot
Hned bys byl za úchyla.. To samý kdybs byl uklízeč a šel tam setřít podlahu...
0x
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.