Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se díváte na ženy v mužských šatnách

Od: kamzik odpovědí: 25 změna:
Jak nahlížíte na ženy, které vstoupí do mužské šatny, kdy se zrovna muži převlekají.Nebo když vylezou do sprchy,když se zrovna sprchují nazí muži.
Mi se takový případ stal. O víkendu jsem byl plavat na bazénu.Po hodně dlouhé době, kvůli opatřením kvůli covidu.Po plavání jsem se šel osprchovat, když jsem pustil vodu ve sprše, chystal jsem si svléknout plavky, abych si je přepral a osprchoval se.V tom vstoupila do sprchy žena z malým klučinou aby ho osprchovala.Radějí jsem se zarazil a nechal si plavky na sobě, kvůli reakci ženy a kvůli tomu jestli v takovém případě si můžu vůbec plavky sundat.
Raději jsem počkal až odejde a pak jsem dokončil svůj úkon
Jak na to nahlížíte a jak se správně zachovat v takové situaci

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slon
hodnocení

5x

Začal bych ječet tím nejsilnějším hlasem. Oni to taky tak dělaj.

pb®
hodnocení

3x
Dáma v pánských nevadí, obzvláště je-li pohledná, stará bába nepotěší. Pán v dámských vadí, i kdyby byl Brad Pitt. Nespravedlivé, ale je to tak. Maminky chlapců to mají těžké, vystihnout ten čas, kdy je kluk natolik soběstačný, že zvládne pánskou sprchu sám i v neznámém prostředí. Občas nějaké hysterce kluk může vadit, ale matka pak bojuje s tím, jestli pustit samotné dítě mezi cizí chlapy. Přeci jen v pánské šatně je větší riziko, že mi dítě sloví pedofil. A pak jsou taky děti autisti, které ač už velké, sami sprchu nezvládnou. Minule se mi omlouvala maminka v bazénu, že s sebou bere 8letého syna. Jsem ji ujistila, že mě to nevadí, taky jsem svého brala.

tomaso
hodnocení

2x
Dalsi honič-troll. Ze mu na to naskakujete...
Nemusí to být troll.Zarazilo ho, že leze žena do pánských sprch.Mě máma brala naopak do dámských a taky tam jedna hysterka ječela jak pominutá..nikdo jiný to neřešil.Bylo mi asi 6let.Nevím jak by se řešilo, kdyby tatínek vzal malou holku na bazén..Do dámských šaten a sprch ho s ní asi nepustí..a do pánských brát holku je to taky na pováženou.Zajimavé téma.. Nikoliv trolení.Asi musí řidič brát jen dítě stejného pohlaví.Matka dceru a syna otec..Nebo jak?

zaseja
hodnocení

1x

Choval bych se jako kdyby tam nebyla, je to jenom její problém, že tam vlezla.

smode2
hodnocení

1x

Vůbec mě to nezajímá a chovám se jako by tam nikdo nebyl. Ale zkuste jít sprchnout malou dcerku do dámských sprch a uvidíte to tóčo*smich*

hodnocení

1x

Vyzval bych ji, ze by se mela take sprchovat bez plavek.

liska5

Sranda musí být,... jen aby se pak sám nepoděsil...

hodnocení

1x

Nejste Vy náhodou ten diskriminovaný chudák, kterému nechtějí v salónu depilovat pohlaví? Nebo očkovaná kovářka Gertruda?

Pochybuji, že by ženu s malým dítětem zajímal cizí muž pod sprchou.

vilik*
On jí možná zajímat nebude, ale asi by se mohla cítit nekomfortně.
Hodně záleží, jak rychle by se pán mydlil.

hodnocení

0x
Ono se nepředpokládá, že ve sprše při cestě z bazénu budeš něco sundávat.
Ale je možné, že paní s klučinou doufala, že něco uvidí a ty ji to překazíš

No tak u nás se sprchujeme všichni nazí...při cestě z bazénu.

mate59
hodnocení

0x

Jestli chce,ať se podívá,zadek mám vejpůl jako všichni.Mně nahota problém nedělá a na druhé nečumím.

minsk
hodnocení

0x

Ženy chodí s malými dětmi spíše do dámských sprch.

Jsme na to zvyklé. U Vás zřejmě ojedinělý úkaz a proto Vás to vykolejilo. Abych řekla pravdu, když jsem chodila plavat /před tečkovanou dobou/, tak jakmile byl ve dámské sprše větší chlapec, tak mi to už také nebylo příjemné.

Problémy trošku na obou stranách, že.

Myslím, že paní toho chlapce v zelném poli nenašla a něco, co máte Vy, má doma ona také.

asd1
hodnocení

0x

Jak na nudapláži, když neočumuje tak normál a klidně si tam může chodit nahá i ona.. Když vleze do pánský sprchy tak musí počítat s tim že tam jsou naháči. Ostatně v místním bazénu jsou v pánských šatnách uklízečky a nikomu to nevadí. Asi jak u doktora. Nějaká ženská s prckem to nemůže rozhodit...

Ale když bys ty vlezl s dcerkou do dámský šatny, to by byl jekot *smich* Hned bys byl za úchyla.. To samý kdybs byl uklízeč a šel tam setřít podlahu...

sametka
hodnocení

0x

Na jaké WC má jít táta s 2,5 letou dcerou, které se chce kakat?

tomaso
Tak schválně na jaké myslíte?
pb®
Jedině na kabinku, do mušle se kaká špatně.

Ještě se dá najít kanál s většími otvory v roštu. Aby hovénko propadlo. Přece!

Pb Do mušle se dítěti kaká dobře..ale pak *haha*

molly
hodnocení

0x
Tak já třeba v rámci své profese občas do pánských satén vlézt musím. Na mě pozici jsme jen ženy a do šatny chodit musíme. Dělám to tak, že otevřu, zahulakam jestli můžu dál. Nikdy nikdo problém neměl. Když je někdo víc svlečený snažím se jít jinudy nebo se otočit a počkat. Je to nepříjemné víc mně než jim :)

17.02.22 11:23
hodnocení

0x

-

hodnocení

0x
Tak to Vám věřím. V jedné firmě, kde jsem před hodně lety dělala prodavačku, jsme měli šatny dohromady kluci i holky. Dokonce i WC. To byl děs. A šatny u některých bazénů jsou dohromady. Ale jsou tam aspoň kabinky.
zaseja

A co je špatnýho na společném WC? Doma máte taky dva hajzlíky?

Bylo to divný, když na jednom záchodu byla žena a na druhém hned vedle za stěnou muž. Vše tam bylo slyšet, i dech. Je mi to nepříjemný i na dámských WC, natož když vedle slyším, že je tam kolega. Kolega, ne manžel nebo přítel. Vám to nevadí, mně ano. Každý jsme jiný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]