Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Golden Tree Liver Complex-zkušenosti?

Od: martina3 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, vyzkoušel tady někdo doplněk výživy Golden Tree Liver Complex? Četla jsem recenze jen na Liver Care Complex, ale nikde nic o tomto doplňku. Uvažuji o koupi, ale cena se mi zdá hodně vysoká. Budu ráda za názory.

Golden Tree Liver Complex-zkušenosti?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jz
hodnocení

2x

Název, recenze jen na jednom místě, vysoká cena - to vše jsou typické příznaky MLM produktu. Na játra je dobrý ostropestřec.

martina3
hodnocení

Teď jsem našla Proliver cardio tbl.60 který stojí jen 197kč, jen tam chybí několik složek, hlavně ostropestřec. Ale píšou že je to účinné na játra.

martina3
hodnocení

jz-děkuji moc za pomoc, nakonec si kupuji ostropestřec mariánský, celé jsem to pročetla a účinky u ostatního se opakují, doma mám B-komplex. Je to nejlepší volba, děkuji. Ušetřím dost peněz, našla jsem produkt co nestojí ani 100kč.

mirek*
hodnocení

2x

Vyskoušel jsem před 2 roky, tříměsíční kúru a výsledek byl nulový, ani deko váhy dole. Loňského roku v říjnu / 2025 / jsem opět nasadil tříměsíční kúru se stejným, to je nulovým výsledkem. Omezil jsem množství jídla a ještě jsem 1 kilogram váhy přibral. Jedná se o tahání peněz z kapes důvěřivých kupujících. Nechápu lidi, co se nechají zneužít k lživým recenzím. Je jim zřejmě dobře zaplaceno. NEKUPOVAT !

janavaneckova
hodnocení

0x

Právě sem Golden Tree koupila, jsem zvědavá na účinek. Ale leták u toho žádný a nevím, jak ho používat, jestli 2 kapsle denně? nebo 3x denně 2 kapsle?

strecho
V reklame uvádzajú 2 tablety denne hocikedy v priebehu dňa.
maria
Ako ste boli spokojna s ucinnostou?

ema
hodnocení

0x

Dobrý den,objednala jsem si Golden Tree Liver Complex,polykám zatím první ampuly,zatím nic nepozoruji,nějakou žádnou změnu jenom mě míň padají vlasy tak to je takové poznání ,které jsem zpozorovala ,.Ema pa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Golden Tree

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]