Zdravím, v inzerátu na jedné facebookové skupině jsem viděl, že si student může vydělat jednorázově 500 Kč. Napsal jsem tomu člověku o co jde a dostal jsem takovouto odpověď: Dobrý den, jedna česká firma shání nejlépe studenty,kteří rok nechodili na žádné brigády. Jedná se o to,že firma kvuli daním potřebuje aby podepsala dohodu o provedení práce,že ten rok student pracoval brigádně pro ně. Nejedná se o žádný povod. Po obdržení podepsané smlouvy firma odesílá okamžitě 500kč na Váš účet nebo Paypal. Dále pokud by jste měl ještě nějakého člověka,může Vás firma za přivedení odměnit 200kč. Sice jsem tuto nabídku odmítl, ale zajímalo by mě, jestli by vážně ta firma měla nějaký třeba daňový prospěch z výše uvedeného. Díky za odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.