Dobrý den, je mi 22 a nyní pracuji jako mistr výroby v místní hutní společnosti. I když mě práce celkem baví a plat taky není nijak zlý (ne že by nemohl být lepší :D), ale tato práce mě nijak nenaplňuje. A tak přemýšlím, a už mě to drží delší dobu, že bych chtěl být řidičem u záchranné služby. Nějaké podmínky jsem si našel, ale chtěl bych se zeptat jestli je možné to zvládat i když člověk nemá zdravotní vzdělání? Mám maturitu z automobilové průmyslovky. A tak bych se chtěl zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s tím, že by to dělal člověk z "nezdravitnického" oboru? Děkuji za odpovědi a přeji krásný zbytek dne.
Mam bratranka co to dělal co říkal musel si udělat záchranářskej kurz a mit nákou praxi v řízení skupiny B Jinak uz to nedělá neni to žadnej med spousta hodin fyzická námaha taháš se s imobilními pacienty práce o výkendech a vejplata na múj vkus za tu práci docela mizerná To už je lepší dělat funebráka ale na to musí mít člověk povahu a žaludek
Ještě jsem někde četl, že bych měl mít praxi jako převozové sanitky, což tady u nás obav nabízejí pozici, ale musel bych si sám zaplatit kurz řidiče DNR, který se dělá nejbliže asi 70km od mého bydliště na mé náklady, ale to by se nějak dalo zvládnout.
Většina lidí nerozlišuje sanitku z dopravky (DRNR, tedy teď DZS) a záchranky. A druhá věc je, ze ta doba kdy řidič záchranky byl "jen" řidič je dávno pryč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.