Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastvat ucitele

Od: nick12 odpovědí: 15 změna:
Zitra koncim ve skole, čtyři roky mě tam učitel sikanoval a zitra ho chci poradne nasrat. Co mi poradite? Jsem plnolety, takze za nasledky beru zodpovědnost.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x

Bonboniéru, velkou kytici a z úsměvem poděkovat;)

liska5

Jasně, tím ho vykolejíš nejvíc.*palec*

Záleží na tom, co bude v té bonboniéře *smich*

jm
hodnocení

8x
Naučit se precizně látku a nechat se vyvolat. Umět to líp než učitel sám. Nic víc nenaštve jak chytřejší žák než učitel.
Zítra končí školu,tak zkoušen asi už nebude.

hodnocení

7x

Opravdu tě šikanoval? Nebo jsi byl blbej jak tágo?

hodnocení

5x

Kdybys ještě chvilku vydržel, tak bys měl alespoň nějakou školu, takhle budeš mít velký kulový. Ale dělej jak chceš.

hodnocení

5x

Odchazis, ucitel vyhral, tys prohral. Vazne myslis, ze ho muzes necim nasrat? Mozna na par minut vytocit, ty to mas ale nafurt.

id
hodnocení

4x

Asi jste položil špatně otázku.

Když zítra odejdete ze školy, učitel bude mít největší radost, můžete jej po škole pozvat na panáka a oslavit to s ním.

hodnocení

3x

Pane učiteli, rád bych vám poděkoval za tu intenzivní péči o mne. Teď si od školy chvíli odpočinu, ale pak určitě popřemýšlím a najdu nějaký způsob, jak bych se vám za vše odvděčil.
Jestli je to jak píšeš, tak znervozní a vždycky když půjde k autu, do bytu atd., tak bude čekat nějakou léčku. Neradím ti, abys něco dělal, to bys do života nevykročil dobře a mohlo by se ti to sakra vymstít, ale může tě hřát, že teď bude pár dní v nejistotě.

zor
hodnocení

3x
Možná ho necim naštves, ale hůře bude tobe. Budeš nula bez školy.

hodnocení

2x

Nebo podobné řešení...

Jeden student si chtěl v univerzitní jídelně sednout na volné místo vedle profesora, ale ten mu na to odpověděl: – "Labuť nemůže být přítelem svině..." – "No dobře, tak já teda odletím..." odpověděl student. Profesora odpověď urazila natolik, že se rozhodl studenta potrápit při zkoušce a tak mu dal ty nejtěžší otázky. Ale student na každou z nich v testu odpověděl výborně, a tak profesor, v touze studenta potopit, mu položil poslední rozhodující otázku: – "Jdete po cestě a najdete dva balíčky. Jeden je plný zlata a ve druhém rozum. Který si vyberete?" – "Přece balíček se zlatem" odpověděl udiveně student. – "Ha, tak to já bych si vybral ten druhý!", reaguje potěšeně profesor. – "No vidíte, pane profesore, každý si vybere to, co mu chybí..." odpověděl chytře student. Profesor samou zuřivostí popadne studentův test a vepíše do něj: "debil". Student bez toho, aby se podíval do testu, co mu tam profesor napsal, poděkoval a odešel. Za chvíli se ale vrátil s testem v ruce a říká profesorovi: – "Nezlobte se, pane profesore, vy jste se mi sice podepsal, ale nenapsal jste mi známku..."

vilik*
hodnocení

0x
Já jsem jednou milé paní učitelce, které jsem se během studia nelíbil, řekl, kolik beru.
Ovšem, já jsem školu dokončil.

semous
hodnocení

0x
Kup mu 2 růže třeba, prostě sudý počet ;)

tabletka*
hodnocení

0x

Nejvíc by ho naštval, kdyby se rozhodl tu školu dostudovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]