Nejste přihlášen/a.
Odchazis, ucitel vyhral, tys prohral. Vazne myslis, ze ho muzes necim nasrat? Mozna na par minut vytocit, ty to mas ale nafurt.
Pane učiteli, rád bych vám poděkoval za tu intenzivní péči o mne. Teď si od školy chvíli odpočinu, ale pak určitě popřemýšlím a najdu nějaký způsob, jak bych se vám za vše odvděčil.
Jestli je to jak píšeš, tak znervozní a vždycky když půjde k autu, do bytu atd., tak bude čekat nějakou léčku. Neradím ti, abys něco dělal, to bys do života nevykročil dobře a mohlo by se ti to sakra vymstít, ale může tě hřát, že teď bude pár dní v nejistotě.
Nebo podobné řešení...
Jeden student si chtěl v univerzitní jídelně sednout na volné místo vedle profesora, ale ten mu na to odpověděl: – "Labuť nemůže být přítelem svině..." – "No dobře, tak já teda odletím..." odpověděl student. Profesora odpověď urazila natolik, že se rozhodl studenta potrápit při zkoušce a tak mu dal ty nejtěžší otázky. Ale student na každou z nich v testu odpověděl výborně, a tak profesor, v touze studenta potopit, mu položil poslední rozhodující otázku: – "Jdete po cestě a najdete dva balíčky. Jeden je plný zlata a ve druhém rozum. Který si vyberete?" – "Přece balíček se zlatem" odpověděl udiveně student. – "Ha, tak to já bych si vybral ten druhý!", reaguje potěšeně profesor. – "No vidíte, pane profesore, každý si vybere to, co mu chybí..." odpověděl chytře student. Profesor samou zuřivostí popadne studentův test a vepíše do něj: "debil". Student bez toho, aby se podíval do testu, co mu tam profesor napsal, poděkoval a odešel. Za chvíli se ale vrátil s testem v ruce a říká profesorovi: – "Nezlobte se, pane profesore, vy jste se mi sice podepsal, ale nenapsal jste mi známku..."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.