Nejste přihlášen/a.
Když se novináří scháněli po prezidentských volbách,kdo financoval volbu p.Zemanovi,tak nic nenašli a já říkám,že mu prachy poskytli Rusové,proto se po volbě tak u nich tak strašně zrychtoval/myslím ožral/ a proto on zakázal,aby se ty Vrbětice zveřejnili a zakázal,aby byl šéf kontrarozvědky byl povýšen,ba naopak,chtěl po p.Babišovi,aby ho vyhodili.Po celou dobu za NĚ kope,zastává se JICH a ani ted nedá pokoj,místo,aby v tichosti dovládl,když je nemocný a neodstoupí,jak by se na slušného politika slušelo,jeden prezident byl ožrala,druhý zloděj a třetí notorický opilec a zrádce českých občanů.kteří ho zvolili,proč máme takovou smůlu na presidenty...
Proč? Protože si je volíme. Nevolíme nejlepšího, ale toho "našeho", ať už je to jakýkoliv exot. Podléháme médiím, nerozpoznáme lháře. Proto mělo větší smysl nechat volit poslance, ti se v politice aspoň trošičku vyznají a mají informace. Projekt demokracie vede k dobrým výsledkům jedině v případě, že občané berou stát za svůj a ne své zájmy za státní. Bohužel, lepší to nejspíš nebude.
A podle toho jak dobře Zeman nyní vypadá, mu zase Čína poslala nová játra ještě originál zabalená v Ujgurovi.
Ahoj Viktorku, taťka pořád žije v Putimi s mamkou? Musím teda,uznat že jsi se jim povedl.Vůbec bych nečekal,že
Pepa Vyskoč a mamka uklízečka budou mít tak bystrého a blbého syna. Blahopřeji. Doufám,že budeš kandidovat,ale
teď neví zda na největšího blba,nebo hňupa- v obou případech máš určitě úspěch zajištěn.
A teď všichni: ať žije náš viktorek-,již jsem ti poslal finanční obnos o,20 kč.Běž do toho soudruhu.
No jo, ale ještě musí sdělit nějaký "transparentní účet", na který zasílat peníze na volební kampaň!
fero-A ty jseš kdo,ten ožralej vachmajster,že,už jsem si myslel,že se žádný idiot neozve a ono ejhle,ozval,že vašnosti...
Otírat se o rodiče není hezké. Přitom není pochyb, že ani vy jste své dětství neprožil v prostředí jaderných fyziků, či slovutných intelektuálů. Zvláště vaše vytříbená čeština signalizuje, že vaše celoživotní vzdělávání bylo ukončeno hodně předčasně.
fero - toto, cos napsal, kdyby vypadlo ze mě ( jako že se to určitě nikdy nestane), tak se fakt stydím a radši už tady na Poradnu nelezu. Těmi pár větami jsi o sobě řekl hodně. Takhle se podle mě vyjadřuje ta nejhorší spodina, otírat se o něčí rodiče... Ale jo, určitě si myslíš, jaký seš borec. Víš, nerad tě zklamu, opak je pravdou.
K Vašim komentářům,bohužel nemám rád a přímo nesnáším lidi,kteří napíšou takové slátaniny jako Viktor.A proto na
hrubý pytel hrubá záplata.Je samozřejmé,že nechci urážet něčí rodiče,jenže ten člověk uráží pana prezidenta naší
republiky. Tím samozřejmně uráží i nadpoloviční část občanů,kteří jej volili.No a vy tady někteří jste stejní jako tazatel.
Kdysi jsem se setkal s podobným člověkem,ten byl předsedou KSČ a chodil "jebat" ředitele.To jsem nesnášel,tak jsem mu
řekl,že se z tý jejich strany jednou po.ere.No a skončil jsem v uranových dolech v Příbrami.Od té doby uteklo hodně
vody,ale mně to nepustilo.Nemám rád když někdo kecá a lže o druhých lidech.
Nebudu psát o věku,ale dnes je to na den,kdy jsme se dívali na letecký svazUSA ,který letěl bombardovat Drážďany.
Bylo úplně stejné počasí jako dnes akorát že byl i sníh.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.