Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zemanovi dali prachy Rusové

Od: viktor® odpovědí: 20 změna:

Když se novináří scháněli po prezidentských volbách,kdo financoval volbu p.Zemanovi,tak nic nenašli a já říkám,že mu prachy poskytli Rusové,proto se po volbě tak u nich tak strašně zrychtoval/myslím ožral/ a proto on zakázal,aby se ty Vrbětice zveřejnili a zakázal,aby byl šéf kontrarozvědky byl povýšen,ba naopak,chtěl po p.Babišovi,aby ho vyhodili.Po celou dobu za NĚ kope,zastává se JICH a ani ted nedá pokoj,místo,aby v tichosti dovládl,když je nemocný a neodstoupí,jak by se na slušného politika slušelo,jeden prezident byl ožrala,druhý zloděj a třetí notorický opilec a zrádce českých občanů.kteří ho zvolili,proč máme takovou smůlu na presidenty...

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x

viktorku - jsi tydýt ..

tomaso
Přesně, vzdyt každý ví,že se složili a Číňanama napůl...

racio
hodnocení

4x

Co blbnete? Buďte rád, že je zalezlý a neotravuje slušné lidi svými bláboly a urážkami.

prik

Myslíš že jde urazit blba. Já si to nemyslím

tabletka*
hodnocení

0x

Proč? Protože si je volíme. Nevolíme nejlepšího, ale toho "našeho", ať už je to jakýkoliv exot. Podléháme médiím, nerozpoznáme lháře. Proto mělo větší smysl nechat volit poslance, ti se v politice aspoň trošičku vyznají a mají informace. Projekt demokracie vede k dobrým výsledkům jedině v případě, že občané berou stát za svůj a ne své zájmy za státní. Bohužel, lepší to nejspíš nebude.

rtr
hodnocení

0x
Tak to zkuste risknout Viktore, my bychom vás zvolili. Možná neznámá tvar by vladnula dobře.

pb®
hodnocení

0x

A podle toho jak dobře Zeman nyní vypadá, mu zase Čína poslala nová játra ještě originál zabalená v Ujgurovi.

Srbové už došli?

fero*
hodnocení

0x

Ahoj Viktorku, taťka pořád žije v Putimi s mamkou? Musím teda,uznat že jsi se jim povedl.Vůbec bych nečekal,že

Pepa Vyskoč a mamka uklízečka budou mít tak bystrého a blbého syna. Blahopřeji. Doufám,že budeš kandidovat,ale

teď neví zda na největšího blba,nebo hňupa- v obou případech máš určitě úspěch zajištěn.

A teď všichni: ať žije náš viktorek-,již jsem ti poslal finanční obnos o,20 kč.Běž do toho soudruhu.

No jo, ale ještě musí sdělit nějaký "transparentní účet", na který zasílat peníze na volební kampaň!

hodnocení

fero-A ty jseš kdo,ten ožralej vachmajster,že,už jsem si myslel,že se žádný idiot neozve a ono ejhle,ozval,že vašnosti...

racio

Otírat se o rodiče není hezké. Přitom není pochyb, že ani vy jste své dětství neprožil v prostředí jaderných fyziků, či slovutných intelektuálů. Zvláště vaše vytříbená čeština signalizuje, že vaše celoživotní vzdělávání bylo ukončeno hodně předčasně.

fero - toto, cos napsal, kdyby vypadlo ze mě ( jako že se to určitě nikdy nestane), tak se fakt stydím a radši už tady na Poradnu nelezu. Těmi pár větami jsi o sobě řekl hodně. Takhle se podle mě vyjadřuje ta nejhorší spodina, otírat se o něčí rodiče... Ale jo, určitě si myslíš, jaký seš borec. Víš, nerad tě zklamu, opak je pravdou.

fero*

K Vašim komentářům,bohužel nemám rád a přímo nesnáším lidi,kteří napíšou takové slátaniny jako Viktor.A proto na

hrubý pytel hrubá záplata.Je samozřejmé,že nechci urážet něčí rodiče,jenže ten člověk uráží pana prezidenta naší

republiky. Tím samozřejmně uráží i nadpoloviční část občanů,kteří jej volili.No a vy tady někteří jste stejní jako tazatel.

Kdysi jsem se setkal s podobným člověkem,ten byl předsedou KSČ a chodil "jebat" ředitele.To jsem nesnášel,tak jsem mu

řekl,že se z tý jejich strany jednou po.ere.No a skončil jsem v uranových dolech v Příbrami.Od té doby uteklo hodně

vody,ale mně to nepustilo.Nemám rád když někdo kecá a lže o druhých lidech.

Nebudu psát o věku,ale dnes je to na den,kdy jsme se dívali na letecký svazUSA ,který letěl bombardovat Drážďany.

Bylo úplně stejné počasí jako dnes akorát že byl i sníh.

prik
hodnocení

0x

Mně by spíš zajímalo, kdo dával peníze Havlovi před rokem 89

007cz
10.02.22 21:38
Proč?

Asi píše diplomku o Kim-Ir-Veškrn-ovi ..

prik, přeci jeho zaměstnavatel. Pivovar.

Pak i odměny za knihy a divadelní hry.

Proč to potřebujete vědět?

tabletka*

milancukrar - proto, aby mohl nakopat Havla a ubránit Zemana přeci. A vaše odpověď je chybná, správně je to "imperialisti".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]