Nejste přihlášen/a.
Milé kolegyňky, před nedávnem se zde řešil eko prostředek na praní. Pu, nás elegantně seznámila s Excelem. Jelikož jsem se v poslední době setkala s dalšími prostředky od této firmy nedá mi a musím Vám poreferovat. V jednom obchodě jsem natrefila na máchadlo se shodným názvem rovněž úklidové prostředky a tekutý gel. Jen je mi záhadou proč např. Kaufland má v nabídce pouze 1 produkt z této řady?
Obchod ve kterém jsem potkala ekologické zboží je malinká prodejna potravin na Smíchově. Tak nechápu, ale zřejmě otázkou je majitel firmy, který vyjde vstříc zákazníkům oproti vedení řetězce.
Zdravím, původně jsem se z názvu otázky domníval že se jedná o MS Excel
Ale k věci, ve všech řetězcích probíhá na každý výrobek výběrové řízení, je možné že dodavatel neuspěl s celou řadou úklidových prostředků a podařilo se jim tam prosadit jen 1. Za každý výrobek se zamozřejmě platí poplatky a regály v obchodech nejsou nafukovací.
Robe, nerada jsem Vás zmátla, i když mne při formulaci otázky také napadlo koho osloví.
Jinak díky za osvětu.
Cena přijatelná, prádlo čisté a voňavé, poloviční spotřeba prášku. Více info podá naše ctěná PU.
doplněno 27.05.10 18:18:Nedávno poskytovali dokonce vzorky na Biostylu. Třeba by se firma uvolila a na požádání poslala vzorek.
doplněno 27.05.10 20:21:Zde je odkaz a info http://www.qalt.cz/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.