Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Excel a další pomocníci

Od: malvinka* odpovědí: 5 změna:

Milé kolegyňky, před nedávnem se zde řešil eko prostředek na praní. Pu, nás elegantně seznámila s Excelem. Jelikož jsem se v poslední době setkala s dalšími prostředky od této firmy nedá mi a musím Vám poreferovat. V jednom obchodě jsem natrefila na máchadlo se shodným názvem rovněž úklidové prostředky a tekutý gel. Jen je mi záhadou proč např. Kaufland má v nabídce pouze 1 produkt z této řady?

Obchod ve kterém jsem potkala ekologické zboží je malinká prodejna potravin na Smíchově. Tak nechápu, ale zřejmě otázkou je majitel firmy, který vyjde vstříc zákazníkům oproti vedení řetězce.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rob*
hodnocení

0x

Zdravím, původně jsem se z názvu otázky domníval že se jedná o MS Excel :)

Ale k věci, ve všech řetězcích probíhá na každý výrobek výběrové řízení, je možné že dodavatel neuspěl s celou řadou úklidových prostředků a podařilo se jim tam prosadit jen 1. Za každý výrobek se zamozřejmě platí poplatky a regály v obchodech nejsou nafukovací.

malvinka*
hodnocení

Robe, nerada jsem Vás zmátla, i když mne při formulaci otázky také napadlo koho osloví.

Jinak díky za osvětu*palec*.

doplněno 27.05.10 18:16:

Cena přijatelná, prádlo čisté a voňavé, poloviční spotřeba prášku. Více info podá naše ctěná PU.

doplněno 27.05.10 18:18:

Nedávno poskytovali dokonce vzorky na Biostylu. Třeba by se firma uvolila a na požádání poslala vzorek.

doplněno 27.05.10 20:21:

Zde je odkaz a info http://www.qalt.cz/

rob*

Rádo se stalo :)

A jak pere ten excel? ještě jsem na něj nikde nenarazil, ale chtěl bych si rozšířit obzory ;)

doplněno 31.05.10 06:49:

Malvinko, díky za info a odkaz ;)

malvinka*
hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

S tzv. ekologickými výrobky nemám dobrou zkušenost, většinou jsou pro přírodu šetrné jen na papíře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]