Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muj sen je být jako blackpink

Od: ahoj* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Muj sen je být jako blackpink... zpívat,repovat,tancovat...mít hodně konzetu a být s mojí pop skupinou slavná... prostě jako blackpink. Tancuji už od mala, ale s kamarádkama chystáme natočit nějaké taneční videa na youtube. Bohužel ve zpěvu nejsem uplně nejlepší... na zpěv nejspíš začnu chodit abych se zlepšila. Opravdu bych tohle chtěla dokázat, ale nejsem si jistá jestli do toho mám jít... je mi 14 let. Předem moc děkuji za odpověd.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bublaaa*
hodnocení

8x

Klidně do toho jděte slečno. Co můžete ztratit? Naopak si jednou budete třeba i vyčítat, že jste to nezkusila. Každý z nás si píše vlastní příběh, nedejte na rady lidí, kteří vás neznají. A navíc tanec dělá hezké tělo, kluci si ukroutí krky, když vás potkají *smich*

Já chtěl být kdysi světový lyžař. Odnesl jsem si z toho pár rentgenových snímků všemožných úrazů a pár medailí z nižších soutěží, které mám schované a rád na to vzpomínám. Sice jsem zjistil, že nemám dost talentu na olympijské klání světových borců, ale zkusil jsem to a nelituji :)

adastra
hodnocení

4x

Ahoj.

Nevím, jak to podat citlivě, abych tě neurazila. Ale musíš si uvědomit, že Blackpink jsou (co jsem koukala) zahraniční skupina a zahraniční umělci fungují v úplně jiných číslech. A zároveň si musíš uvědomit, že za tím, kde jsou ti umělci teď, je mnoho roků dřiny a ti umělci jsou - s největší pravděpodobností - talentování, nebo mají minimálně něco, co lidi přitahuje. A samozřejmě tam hrajou obrovskou roli peníze.

Schválně - kolik umělců z Česka se probojovalo do zahraničí a jsou úspěšní? Minimum. Neříkám, aby ses svého koníčku vzdala, to rozhodně ne. Ale zároveň si neklaď jako vzory lidi ze zahraničí, na ty prostě s největší pravděpodobností nedosáhneš. Vem si jako příklad raperku Sharlotu - na naše poměry ta holka dost jede (super), ale co jsem tak zběžně koukla, tak nevidím, že by měla koncerty i v zahraničí.

klara*
hodnocení

2x
Dobrý den, můj sen je téměř stejný, chtěla bych být jako BLACKPINK. Každopádně četla jsem tady spoustu odpovědi typu "nikdo z Česka se neproslavil do zahraničí" atd. Myslím si že slečně vůbec nic nebrání k tomu být první, a bylo by fajn kdyby se o zpěvácích/umělcech z Česka víc mluvilo a byli by známější.Ale je to jen můj názor každopádně všem kteří mají podobný sen držím palce

hodnocení

0x

Milá mladá slečno, jelikož jsi nepoložila žádný dotaz, není co odpovídat. Snad jen to, abys začala tím zpěvem u odborníků, kteří prý naučí zpívat každého.

(kecají, páč nepoznali mě.)

hodnocení

0x
Tak ona je sláva a sláva. O tomhle jsem v životě neslyšel a musel jsem se zeptat strýčka, čím vlastně chceš být.
Samozřejmě, že teď to je pro tebe střed světa, to chápu. Že to má nulovou hodnotu je věc jiná. Takovéto uměle vytvořené skupiny za účelem zisku nějakého manažera mají jen krátký život.
Kdo si ještě vzpomene na Lunetic a podobný "kapely".
Sama neprorazíš. Někoho prostě musíš mít, kdo to z tebe udělá. Že neumíš zpívat vůbec nevadí. To z těchto hvězdiček umí málokdo.

hodnocení

0x

Na rapování není potřeba umět zpívat. Ještě jsem neslyšel rapera, který by u toho zpíval. Je to jen mluvené slovo do hudby. Stačí umět dobře frázovat, třeba jako Rudy Kovanda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]