Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla bych se zeptat. Muj sen je být jako blackpink... zpívat,repovat,tancovat...mít hodně konzetu a být s mojí pop skupinou slavná... prostě jako blackpink. Tancuji už od mala, ale s kamarádkama chystáme natočit nějaké taneční videa na youtube. Bohužel ve zpěvu nejsem uplně nejlepší... na zpěv nejspíš začnu chodit abych se zlepšila. Opravdu bych tohle chtěla dokázat, ale nejsem si jistá jestli do toho mám jít... je mi 14 let. Předem moc děkuji za odpověd.
Klidně do toho jděte slečno. Co můžete ztratit? Naopak si jednou budete třeba i vyčítat, že jste to nezkusila. Každý z nás si píše vlastní příběh, nedejte na rady lidí, kteří vás neznají. A navíc tanec dělá hezké tělo, kluci si ukroutí krky, když vás potkají
Já chtěl být kdysi světový lyžař. Odnesl jsem si z toho pár rentgenových snímků všemožných úrazů a pár medailí z nižších soutěží, které mám schované a rád na to vzpomínám. Sice jsem zjistil, že nemám dost talentu na olympijské klání světových borců, ale zkusil jsem to a nelituji
Ahoj.
Nevím, jak to podat citlivě, abych tě neurazila. Ale musíš si uvědomit, že Blackpink jsou (co jsem koukala) zahraniční skupina a zahraniční umělci fungují v úplně jiných číslech. A zároveň si musíš uvědomit, že za tím, kde jsou ti umělci teď, je mnoho roků dřiny a ti umělci jsou - s největší pravděpodobností - talentování, nebo mají minimálně něco, co lidi přitahuje. A samozřejmě tam hrajou obrovskou roli peníze.
Schválně - kolik umělců z Česka se probojovalo do zahraničí a jsou úspěšní? Minimum. Neříkám, aby ses svého koníčku vzdala, to rozhodně ne. Ale zároveň si neklaď jako vzory lidi ze zahraničí, na ty prostě s největší pravděpodobností nedosáhneš. Vem si jako příklad raperku Sharlotu - na naše poměry ta holka dost jede (super), ale co jsem tak zběžně koukla, tak nevidím, že by měla koncerty i v zahraničí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.