Nejste přihlášen/a.
Na iDnes se objevilo toto video, objevilo se i v TV, ovšem s vystřihnutými pasážemi, ve kterých dotyčný nám Čechům sprostě nadává. Zřejmě aby se nestupňovala vzájemná nenávist. Jednak je tedy zjevné, že se dotyčný snědý chlapec necítí být Čechem, především by mě ale zajímalo, zda za tyto projevy ke skupině obyvatel bude obviněn, protože být to v obráceném gardu, dotyčný by byl nepochybně obviněn exemplárně.
Já si myslím podle toho projevu, který už byl zjevně za běžnou rétorikou utiskované menšiny, že dotyční fičel na něčem vydatnějším než chlast,asi jako ten teplický Floyd, kterého nejprve udeřil opakovaně do hlavy zaparkovaný Hyundai a posléze ,,zavražděný´´ policií.
Nicméně počkal bych na stanovisko Romea, případně paní viceombudsmanky Šimůnkové, ze kterých se jistě dozvíme, že bylo spácháno neskutečné zvěrstvo a revizor i četníci by měli putovat aspoň na dvacet roků do báně - přinejmenším nepoklekli, že ...
Za mě, jakožto za sexistu, rasitu, xenofoba a pod říkám : Dobrá práce policajtů!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.