Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozšířit vlastní fotky

Od: foxer odpovědí: 15 změna:

Ahoj, poslední dobou mě chytlo focení a editovaní fotek a své fotky čas od času dávám na socialní sítě, ovšem je skoro nikdo nějak nevidí a chtěl bych je nějak rožšířit do okolí, aby je vidělo více lidí a tak se chci zeptat jak na to. Zkoušel jsem nějaké fotogalerie na netu, ale zatím čekám na přijmutí registrace a nevím zda to bude fungovat. Díky za odpověd.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Že vás to baví je fajn. Uměleckou hodnotu to nemá, ale třeba se k tomu jednou dopracujete. Zatím bych to nešířil. :)

hodnocení

0x
Abyste jednou nelitoval.pokud jde o vas.
foxer
no jakoby fotím fotky přírody, takže asi nebudu litovat toho, že budou někde na netu:D

hodnocení

0x

Nešlo by, jen tak na ukázku, dát dvě tři fotky i sem?

foxer
Jojo šlo :))
Jak rozšířit vlastní fotky
Jak rozšířit vlastní fotky #2
foxer
omlouvám se, ale více fotek mi nešlo přidat a nevím jak vám, ale mě se ukazují začerněné, tak se omlouvám, ale ty dvě první by se ukázat měly:))
tomaso
Sorry jako, ale něco cvaknout a pak soupat s hybatkama v editoru zvládne i cvičena opice...
foxer
06.02.22 21:49
dobře

hodnocení

0x

Souhlasim s Claymanem.
Pokud mohu usuzovat na zaklade vlozenych fotek, zustal bych zatim pri zemi a trenoval.

Dulezite je byt (sebe)kriticky a tlacitko delete pouzivat casteji, nez posuvniky ve fotoeditoru.

Ale jen tak dal. To se casem podda.

foxer
ok, taky mi to nějak došlo, že to bude chtít vylepšit :D

foxer
hodnocení

0x
jenom informace navíc. Fotím teprve pár měsíců a editování dělám okolo měsíce, takže budu chápat nějakou tu kritiku :D

hodnocení

0x

A jaké používáš sociální sítě? Na první pohled to vypadá WOW *hej*. Co kdyby ses zkusit zkontaktovat s někým, kdo má podobné zájmy? Co zkusit nějakou soutěž? Po jednom měsíci nemůžeš čekat obrovskou slávu, buď ještě trpělivý.

Jinak do každé odpovědi můžeš nahrát 3 fotky nebo sem dej odkaz/.rar soubor, jestli chceš vložit více ukázek.

foxer
používám instagram na fotky a soutěž už mě taky nějak napadla, tak bych to mohl zkusit :D. A rar soubor sem dát není nějak špatný nápad

Přidej další sociální sítě - čím víc, tím líp.

jdukolem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]