Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmatenost z partnera

Od: monikamala odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, prosím o radu a Váš názor..
Mám přítele,jsme spolu zatím 5 měsíců..
Jde mi o to,že má nějaké psychické problémy.Priznal se mi,že jistou dobu docházel i k psychologovi.Ty problémy u něj začaly už v pubertě, rozvod rodičů, odstěho matkou na Slovensko a teď právě jsou to tři roky, co se přestěhoval zpět do ČR k nevlastnímu tátovi. Ale většinu času travil sám doma, moc kamarádů nemá .Je mu 25 letne je 26, já mám tři roky starou holčičku.Nás vztah byl od začátku velmi impulzivní, hned na první schůzce mne políbil vzal za ruku říkal mi jak jsem nádherná a že nevěřil tomu že bych o nej stala a tak .. No prostě bylo to strašně krásné . Na další schůzce mne místo pozdravu zvedl do náruče a řekl mi že jsem mu strašně chyběla .. Samozřejmě se mi to líbilo ale něco mi říkalo.. že je to trochu přehnané .. No takhle to trvalo měsíc pak už mi začal vyznávat lásku a byly jsme každý den spolu . Telefonáty nejméně 5 denně. Neustále psal copak a dcerkou děláme nosil nám dárečky prostě jako v pohádce.. Ale nějak jsem si říkala že to je až moc krásné aby to vydrželo ... No samozřejmě po měsíci a půl přišel útlum .. Deprese bylo to na podzim.. Začalo to tím že jsme se měli sejít ale on odpoledne usnul a spal 7 hodin v kuse nedalo se mu dovolat vůbec.. Pak se omluvil že je mu nějak zle bolí ho hlava a už bylo divne že pak už sám od sebe nevolal jako vždycky .. Pak mi napsal že má hrozne nálady když je nemocný.. já jsem se pak dozvěděla že upadl do depresí a takovych těch sklicenych stavu kdy chce a musí být sám . Psala jsem mu aby mi klidne řekl jestli už se nechce scházet, a on že jenom teď zatím abych vydržela že to musí být sám když je nakřáplý.. no a pak přišel čas že asi tři týdny nereagoval na zprávy ani nebral telefon.. Poté se mi omluvil že měl strašné nervy v práci skrz kolegy a nátlaky že ho chtěli vyhodit a ještě soukromé problémy a že už byl že všeho na slozeni. Tak jsme se začali scházet znovu ještě častěji ... A bylo to stejně krásné jako předtím než měl ty stavy . A po Vánocích jsme dospěli k tomu že uz u nás byl každý den začal nám jezdit nakupovat vařil mi zásoby dělal na půl roku dopředu vybavení do bytu mi nakupoval a hezky se o nás staral.. Nyní už u mne má skoro všechny věci má i klíče a dá se říct, že už u mne bydlí ..Ale teď je ten problém, že já a dcera jsme onemocněli máme antibiotika, tak jsem mu do práce volala že mám teplotu a on že teda radši bude spát u táty že teď nesmí marodit že už by ho vyhodili z práce... A druhý den psal už zase sklesle, z práce mi nezavolal.. A když jsem mu volala tak říkal že teď bude spát u táty že už je mu taky zle a to že musí být sám .. A že prý to mám rychle vypotit,a on že to udělá to samý ať můžeme být brzy spolu .. Ale teď nevolá vůbec . Mám trochu podezření i na drogy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ono by se mohlo jednat o bipolární poruchu, střídání depresí a mánie. S takto postiženými není lehký život.

hodnocení

2x

Z toho co pises nevidim nic divneho. Proste, kdyz je marod, tak chce byt sam. Mozna trochu bolistkar, ale to neni nic neprekousnutelneho. Vypotite se z toho a zase bude hej.

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Mně to tedy rozhodně normální nepřipadá. To, jak se pravidelně střídá období, kdy lítá v oblacích a nosí vás na rukou s obdobím, kdy klesne až na dno a vás nechce ani slyšet ani vidět, se spíš blíží maniodepresivním stavům, než normálním. Zda jsou vyvolané drogami či vrozenou nemocí, nevím. Každopádně bych radila, abyste se řídila svým instinktem = 6. smyslem. Vyhnete se tak velkým problémům a zklamání. Ida

pb®
hodnocení

1x
Od psychicky nemocného jedince utíkejte a neohlížejte se. Sama s dítětem už takhle nemáte jednoduchý život, proč si ho komplikovat ještě nějakým bláznem. Jistě se časem najde normální muž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]