Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manželka nic nedělá

Od: marmarmar odpovědí: 19 změna:

Dobrý den,

prosím o radu, manželka posledních několik let nepracuje, dům kde bydlíme jsme postavili s otcem svépomocí a splácím ho sám. Bojí se vysavače a celkově úklidu nevěnuje moc času, cca každý měsíc musím vykydat lednici od zkažených potravin. Čas věnuje hlavně sledování televize nebo čtení časopisů nebo koukání do telefonu nebo do PC. A to mě vytáčí úplně nejvíc, když u něj sedí vypadá jako když kočka sere a soustavně kliká myší, ale pouze v případě, že jsem na druhé straně monitoru. Když, ale jdu okolo a mohl bych vidět na monitor přestane klikat a má tam pokaždé úvodní stránku seznamu. Opakovaně jsem jí žádal ať s tím přestane, nevím co mám dělat, třetí hypotéku už neutáhnu ... Děkuji za rady M

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

4x

Kdo nepracuje, ať nejí. Manželku odstavte od peněz, domů nic nekupujte, v práci si dejte oběd a po cestě domů si kupte 3 rohlíky a něco k tomu na večeři. Zrušte internet, přestante jí platit mobil atd. Tomu se říká léčba šokem.

Jak dlouho přežije?

hodnocení

4x

Tak ted sem dej jeste vyjadreni manzelky.

A co se tyce hypoteky, kdyz 3. neutahnes, tak si ji neber. Asi z tech 3 nemovitosti holt jednu budes muset prodat nebo jeji nakup ozelet.

marmarmar

Nemovitost je jedna, stavěli jsme nadvakrát.

liska5
hodnocení

3x

Jak jste se proboha našli? Proč to došlo tak daleko? Že to řešíte po tak dlouhé době?

No asi rozvod a paní odchod ke svým rodičům. Platíte hypotéku sám, zřejmě i stravu a energie, tak přežijete taky. A poučen budete hledat nějakou pracovitou.

liska5

Abyste to sám utáhl, vezmete dočasně třeba někoho do podnájmu...Nebo si přiveďte slečnu na úklid, jestli vaše paní ožije a chopí se hadru a vysavače.

max2
hodnocení

3x
Zkuste ji k tomu pocitaci prinest dobre tocene pivo, za tu "drinu" si to zajiste zaslouzi.
Az usne, muzete kouknout v historii prohlizece, na co porad koukala.
Pak uz asi nejpise vezmete ostry ryc a pujdete vykopat do lesa hlubokou jamu. Hehe

hodnocení

1x
Tak zkuste přestat uklízet a delegujte to na ni. Buď jí to dojde, když bude doma bordel a nic neudělane,nebo jí to nedojde a budete muset jít od sebe.

liska5
hodnocení

0x

Jak třetí hypotéku?

marmarmar

Zvažoval jsem rozvod a vyplacení manželky ( SJM ). Dvě současné hypotéky, protože jsem stavěl jeden dvojgenerační dům nadvakrát - vše pro rodinu.

hodnocení

0x

Bič a velký dvorek. :-D Takto by to řešil můj dědeček a to fakt nekecám. Vám ale neporadím, protože tohle fakt musíte vyřešit sám. Vůbec nechápu, co Vám v dnešní době brání v rozvodu. *co*Já jsem ženská, ale kdyby tohle bylo opačně, a dělo so to mně, tak bych si teda poradit uměla.

tes
Třeba čeká jako důkaz lásky, že ji manžel bude hýčkat, pokud ji miluje :)
liska5

Jo, jo, to je trend.

hodnocení

0x

máte doma závisláka,jenže na technologiích ,jako každý narkoman se bez odborné péče propadne až na dno,a vás vezme sebou.vyhledejte lékařskou pomoc,(jestli máte zájem s tím něco udělat),obvodní by vás mohl nasměrovat,ale je to běh na dlouhou trať,(sama od sebe nepřestane)*palec*

05.02.22 14:49
hodnocení

0x
Manželka nic nedělá
marmarmar

Díky, už jsem si to vytisknul.

notohle
hodnocení

0x

No tohle snad ani není reálné, to jste chlap, že na sobě necháte dříví štípat!

Manželku "vhodte do vody" at plave sama. Jen obecně pozor na ženské vydírání dětmi, pokud máte nebo jsou některé schopné fingovat domácí násilí apod., jsou schopné si i sami sobě způsobit zranění, aby měli "důkaz". Sám jsem v okolí zažil opravdu děsnéé fingované případy "zneužívání dětí" nebo "domácího násilí". Některé slepice totiž vůbec nepřemýšlejí, že tím nejvíce ublíží právě dětem a poznamenají je navždy do života, takovými vztahy mezi manželi. Mapiště prosím věk vás obou.

No on spíš nebude reálný ten dotaz. Lidem už z toho Covidu asi hráblo a vymýšlí si koniny.

marmarmar

Je nám 40.

liska5

Takže děti na prahu puberty a paní v začátku přechodu. To začínají náročné roky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]