Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu, manželka posledních několik let nepracuje, dům kde bydlíme jsme postavili s otcem svépomocí a splácím ho sám. Bojí se vysavače a celkově úklidu nevěnuje moc času, cca každý měsíc musím vykydat lednici od zkažených potravin. Čas věnuje hlavně sledování televize nebo čtení časopisů nebo koukání do telefonu nebo do PC. A to mě vytáčí úplně nejvíc, když u něj sedí vypadá jako když kočka sere a soustavně kliká myší, ale pouze v případě, že jsem na druhé straně monitoru. Když, ale jdu okolo a mohl bych vidět na monitor přestane klikat a má tam pokaždé úvodní stránku seznamu. Opakovaně jsem jí žádal ať s tím přestane, nevím co mám dělat, třetí hypotéku už neutáhnu ... Děkuji za rady M
Tak ted sem dej jeste vyjadreni manzelky.
A co se tyce hypoteky, kdyz 3. neutahnes, tak si ji neber. Asi z tech 3 nemovitosti holt jednu budes muset prodat nebo jeji nakup ozelet.
Jak jste se proboha našli? Proč to došlo tak daleko? Že to řešíte po tak dlouhé době?
No asi rozvod a paní odchod ke svým rodičům. Platíte hypotéku sám, zřejmě i stravu a energie, tak přežijete taky. A poučen budete hledat nějakou pracovitou.
No tohle snad ani není reálné, to jste chlap, že na sobě necháte dříví štípat!
Manželku "vhodte do vody" at plave sama. Jen obecně pozor na ženské vydírání dětmi, pokud máte nebo jsou některé schopné fingovat domácí násilí apod., jsou schopné si i sami sobě způsobit zranění, aby měli "důkaz". Sám jsem v okolí zažil opravdu děsnéé fingované případy "zneužívání dětí" nebo "domácího násilí". Některé slepice totiž vůbec nepřemýšlejí, že tím nejvíce ublíží právě dětem a poznamenají je navždy do života, takovými vztahy mezi manželi. Mapiště prosím věk vás obou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.