Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám takový dotaz. V pátek a sobotu jsem měla na akci marihuanu a zítra mám jít na odběr krve, který je zaměřen an diferenciál a krevní obraz. Nemůžou mi tu marihuanu najít v krvi, když to nejsou testy na THC? Poraďte prosím. Byla to blbost, ale chtěla jsem to zkusit. Za blbost se ale platí. Děkuji za odpověď.
Asi vás nepotěším ale jeden doktor mi říkal že tráva se dá v těle zjistit i po 5ti měsících.
Ale to jen v případě, ž mi udělají testy na THC, nebo se mýlím? Jestli to tak fakt je, no tak jsem v háji.
Při cílených testech (no - a i tak bych o pěti měsících pochyboval), běžně ne.
Takže, Kikinko, najít můžou, ale hledat (velmi pravděpodobně) nebudou.
doplněno 25.03.13 18:36:BTW - proč bys byla v háji, kdyby ti našli THC?
doplněno 25.03.13 18:41:
Až budeš starší, tak si s mámou ´sedněte´ - a takovým ´historickým´ prkotinám se zasmějete.
doplněno 25.03.13 18:43: Jo - tím tě ani v nejmenším nenavádím konzumovat trávu - to prkotina není, mám na mysli tvé obavy...
Děkuji Ti za odpovědi. :D Máme s mamkou hezký vztah, ale toto bych ji určitě v nejbližší době neříkala. Jinak teď se koukám na žádanku na laboratorní vyšetření a je zakštrnutý pouze diferenciál a krevní obraz. V kolonce TOXIKOLOGIE, není zaškrtnuto vůbec nic, tak doufám, že mi na nic nepřijdou. Ale byla to blbost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.