Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marihuana a odběry krve

Od: kikinka1 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
mám takový dotaz. V pátek a sobotu jsem měla na akci marihuanu a zítra mám jít na odběr krve, který je zaměřen an diferenciál a krevní obraz. Nemůžou mi tu marihuanu najít v krvi, když to nejsou testy na THC? Poraďte prosím. Byla to blbost, ale chtěla jsem to zkusit. Za blbost se ale platí. Děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi vás nepotěším ale jeden doktor mi říkal že tráva se dá v těle zjistit i po 5ti měsících.:(*ee**zed*

kikinka1
hodnocení

Ale to jen v případě, ž mi udělají testy na THC, nebo se mýlím? Jestli to tak fakt je, no tak jsem v háji.

mowla*

Při cílených testech (no - a i tak bych o pěti měsících pochyboval), běžně ne.

;)

Takže, Kikinko, najít můžou, ale hledat (velmi pravděpodobně) nebudou.

doplněno 25.03.13 18:36:

BTW - proč bys byla v háji, kdyby ti našli THC?

doplněno 25.03.13 18:41:

*smich**smich*

Až budeš starší, tak si s mámou ´sedněte´ - a takovým ´historickým´ prkotinám se zasmějete.

doplněno 25.03.13 18:43:

Jo - tím tě ani v nejmenším nenavádím konzumovat trávu - to prkotina není, mám na mysli tvé obavy... ;)

kikinka1
hodnocení

Tak snad, mám strach. Je mi 17 a kdyby se to mamka dověděla, tak jsem u ni skončila.

kikinka1
hodnocení

Děkuji Ti za odpovědi. :D Máme s mamkou hezký vztah, ale toto bych ji určitě v nejbližší době neříkala. Jinak teď se koukám na žádanku na laboratorní vyšetření a je zakštrnutý pouze diferenciál a krevní obraz. V kolonce TOXIKOLOGIE, není zaškrtnuto vůbec nic, tak doufám, že mi na nic nepřijdou. Ale byla to blbost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]