Nejste přihlášen/a.
Píšete 8 let a nic? To je síla. Jak je stará?
Kdo jí proboha nakukal, že s porodem ztratí 20% sluchu? A na Vás nemyslí? Jsou slepé i bez rukou a dítě si prosadí...
Uši mají souvislost s ledvinami. Má v pořádku ledviny? Na ty ať se zaměří. A na cévy,
Něco na tom, co píše liška bude: Vývodem ledvin jsou uši a močová trubice a konečník
Na rozdíl od ostatních orgánů cang, mají ledviny horní a dolní vnější vývod. Horním vývodem jsou uši a dolním vývodem je močová trubice a konečník. Mezi ušima a ledvinami je spojení přes energii ledvin, která proudí také ušima a proto na jejím stavu závisí kvalita sluchu. Když jsou ledviny v harmonii, pak uši dokážou rozpoznávat patero tónů. Druhé spojení vychází ze vztahu mezi ledvinami a mozkem. Ledviny uschovávají esenci, esence rodí dřeň a akumulací dřeně vzniká mozek. Uši jsou také spjaty s mozkem, kde se zbíhají zvukové vlny z obou uší. Z této dvojité vazby se v mozku prostřednictvím energie ledvin odráží jejich stav, který bezprostředně ovlivňuje funkčnost sluchových orgánů. Proto při oslabení ledvin dochází k oslabení sluchu, hučení v uších, až k hluchotě.
@ tedy žádné bludy. Přečtěte si celý článek!
Přečetla jsem si ho...hraje si na doktora má to vyčtené jako všechno.Tazatel z takového jejího výkladu nemá nic.
Já se musím @liska5 taky zastat. Její znalosti a zkušenosti pomohou tomu, kdo chce. Kdo nechce, může je nevyužít. Ale to, jak tady někteří mají pocit, že poradna slouží k jejich hodnocení odpovědí druhých, to je neskutečné. Ovšem začíná se to rozmáhat, a někteří to dokonce považují za diskusi. Kdo máte k dotazu tázajícímu co říct, řekněte. Tazatel, když umí psát, umí i číst. Sám si zhodnotí odpovědi. Je fajn, když někdo třeba odpověď druhého doplní nebo rozvede. Netřeba nemístných invektiv. Ida
I za mne +1 pro lisku5, již delší dobu sleduji, že má bohaté zkušenosti a unikátní/nevšední informace!
A taky +1 pro "nov", krásný stěr.
Takže jde o to opustit nemocnou manželku, která se bojí (celkem oprávněně) porodit dítě. Copak byste chtěl slyšet od nás? Požehnání?
Tak si dítě pořiďte bez toho, aby musela žena rodit, obavy má totiž celkem oprávněné. Ať vám mimino odrodí nějaká náhradní matka. Nejsem moc zastánce umělých zásahů do chodu přírody, ale v tomto případě bych teda oko zamhouřila. Hlavně vaše paní potřebuje spoustu pochopení a to je těžké i pro vás, neumíte se do toho strachu vžít. Možná zkuste psychologickou poradnu, ač jsem psycholog, moc to nepropaguji, když tam chodí někdo s každým prdem, ale co se vaší situace týče, je to indikovaný postup.
Jediné, co mne napadá, je dítě adoptovat. Život bez dětí si nedovedu představit, mnoho párů tento problém řeší adopcí.
Pak by teda mohlo jít o otosklerózu, kde má velký vliv dědičnost. Častější je u žen, souvisí s hormonálními vlivy a mnohdy začne během těhotenství. Je to onemocnění pouzdra vnitřního ucha, které je doprovázeno zhoršením sluchu a ušními šelesty, jak je ten třmínek "zkamenělý". Takže chápu, že se paní bojí zhoršení. U Meniera je to spíš degenerace cévního zásobení ucha. V obou případech není o co stát. Pak je asi jen na ní, zda obětuje kus svého sluchu, abyste Vy mohl pečovat o společného potomka. No, nezávidím Vám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.