Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tohle chování u kluků normální?

Od: sabi odpovědí: 11 změna:
Nebude to asi úplně otázka, ale spíš se potřebuju vypovídat. Poznala jsem se s jedním klukem, byl milý, hodný, psal mi na dobrou noc i dobré ráno. Jenže před dvěma týdny mi napsal zprávu, ve které mě chtěl pozvat ven, ale než jsem si to stačila zobrazit, tak to smazal. Od té doby se chová jinak. Když jsem se ho na to ptala, tak nejdříve neodpověděl, ptala jsem se ho jestli si třeba nespletl chat, nebo to za něj nenapsal někdo jiný, ale prostě neodpověděl. Další den napsal že to prý zbytečně komplikuju, naštval se a napsal mi něco hodně zlého. Tím chci říct, že od té doby si prostě nepíšeme, chová se ke mně jako kus ledu, jako by měl srdce z kamene a já nechápu co se sním stalo, tohle prostě není ten kluk kterého jsem poznala (jako kamaráda). Chápu že mi nemůžete poradit, ale docela by mě zajímalo jestli je tohle u kluků normální.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

7x
Vzhledem k tomu že tohle je zcela běžné chování dívek a rozdíly mezi pohlavími jsou stále menší a menší tak ano, je to úplně normální a bude to ještě normálnější*smich* je to tzv. chuť vlastní medicínky*smich*

hodnocení

4x

Normální to není, ani běžné. Buď si ho něčím naštvala, něco mu na tobě vadí, nebo si z tebe jen dělá srandu. Ještě bude fajn kluků co o tebe budou stát...spousta. Nenech se odradit jednou špatnou zkušeností.

sabi
hodnocení

No právě že ne, před tím než tu zprávu napsal a zrušil, tak to bylo v pohodě, pak jakoby se něco stalo. Jenom jsem se ho na to zeptala a on se naštval

jiofa
hodnocení

1x

Neví co chce. U kluků běžná záležitost, která trvá leckdy hodně dlouho. Buď mít trpělivost a nebo si najít jiného a v podstatě to samé.

pb®
Kluk ví naprosto přesně, co chce, ale dost často se mu nechce čekat, než bude chtít i slečna.
liska5

Tý zas vadí, že on myslí jenom na jedno...

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. No, v určitém věku to tak může být. Je ještě hodně nevyzrálý a sám neví, co a jak vlastně chce. Zdá se, že vy jste daleko dospělejší. Možná by pomohlo navázat přátelství s vyspělejším klukem, který se nebude chovat jako malé dítě. Ida

asd1
hodnocení

0x

Když o tebe nemá zájem a ještě k tomu to je blbeček, tak to je normální. Nemá smysl dělat z něj gentlemana a lézt mu do zadku. Hledej jinde.

hodnocení

0x

Mně je to úplně jasné. Chtěl pozvat ven tu tvoji "spolužačku" a uklepl se. A pak nevěděl, jak ti to vysvětlit a jak se tě zbavit, tak zkusil být hnusný. Ty že máš 20 let? Zlatý voči.

sabi
hodnocení

Je mi 18, nevím o co vám jde a absolutně nevím o čem mluvíte, já tu o žádné spolužačce nic nepsala takže si myslete si co chcete.
liska5

Možná paměť z některých Tvých předchozích dotazů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]