Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stínová vláda

Od: slavo® odpovědí: 5 změna:

Nedávno v médiích říkali, že je stínová vláda Andreje B. a má prý radit současné vládě.

Zajímá mě zda stínová vláda byla už i např. u Adamce a nebo vznikla až později.

doplněno 02.02.22 12:36:

Ještě by mě zajímalo kdo financuje stínovou vládu, respektive jejich členy - odkud mají příjmy.

Oficiení vláda je placena ze státní pokladny, ale stínová domnívám se že každého platí jeho strana.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stínová vláda je pojem, který je v politice již velmi dlouho...a nejen v ČR. Pouze u totalitních režimů žádná stínová vláda logicky neexistuje.

hodnocení

0x

" ...zda stínová vláda byla už i např. u Adamce a nebo vznikla až později".

Otázka je, co myslíte tím "mnohem později". Za jakékoliv totalitní vlády by to šlo asi těžko. Ale nic závratně nového to není. Tady máte seznam " stínových vlád" v ČR od roku 2003.

smode2
hodnocení

0x

Je stínová a stínová. Skutečná stínová vláda má vliv na vše a řídí život občanů ze zákulisí - nikdo ji nikdy nepozná. Viditelná vláda (xichty z médií) jsou čistě herci kteří jsou pomocí úplatků a vydírání nuceni dělat kroky které vyžaduje skutečná skrytá stínová vláda. Svědky jsme toho dnes a denně. Pokud by tomu tak nebylo tak by nikdy nemohly projít záležitosti jako např. kovidpasy a jiná zcela nesmyslná pravidla. Jak vidno, v roce 2020 se ukázalo že je i ČR zcela bez pochyb řízena odněkud ze zahraničí. A pak jsou tu samozřejmě lidé - občané - naivkové kteří se mylně domnívají že mohou pomocí tzv. voleb něco změnit *haha*

tyler

Děkuji. Taky jsem slyšel výraz "lidé za oponou", to mi k nim taky krásně sedí.

ppp

Není vítězstvím této stínové vlády, dosáhnout toho, aby se lidé smířili se svým osudem a nechtěli nic změnit jako jste se s tím smířil vy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]