Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna webu ČT - líbí se vám?

Od: rybicka® odpovědí: 3 změna:

Ahoj, ČT změnila před časem svůj web, vždycky jsem ho chválila jak je proti třeba Nově nebo Primě hezky a přehledně udělaný, daly se tam dobře najít nejsledovanější pořady, u každého byly i třeba video bonusy, odkazy na herce, co v tom hráli a tady diskkuze. Tu jsem ráda četla, jestli se to i jiným divákům líbilo nebo jestli jim to taky přišlo třeba blbý...

Ted tam odkazy ani diskuze není, na dotaz mi řekli, že s diskuzí zpět ani nepočítají, že se v současné době diskuze přesouvají na sociální sítě,,,,, Nevím jestli někdo na sociálních sítích hodnotí třeba AZ kvíz apod? Fakt je, že když tam lidi psali hodně negativních reakcí tak diskuzi u toho pořadu zrušili, ale to bylo málokdy.

Líbí se vám ten nový web a chybí vám to tam nebo jste tam nikdy nekoukali?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nové stránky ČT se mi nelíbí ani trochu. Jsou velmi nepřehledné. K některým informacím se dostávám bu´d velkou oklikou, nebo vůbec. Konkrétně mi schází přehled všech pořadů, dřívější A - Z. Tam se dalo celkem dobře najít, co je a co není k přehrání na internetu. A pak se to opravdu dalo přehrát. Teď jsou některé pořady dokonale skryté, důvod nechápu. Diskuze mi moc neschází, diskutovala jsem výjimečně. A někdy to ani diskuze nebyla, jen takové plácání. Ale už jsem dost stará a vím, že každá změna je k horšímu.

hodnocení

Jo přesně, ty Pořady A-Z byly fajn. Já do diskuze taky nic moc nepsala, spíš výjimečně, ale bavilo mě to číst. No asi s tím nic nenaděláme... A kdysi tam také bylo: všechna opakování pořadu, tak se to nemuselo pracně hledat v programu když se člověk chtěl podívat na něco, co zmeškal.

smode2
hodnocení

0x
Nelíbí se mi celá čt, tedy web také ne. Ne že bych ho viděl *smich* pokud mi ale propagandistická dezinformační televize zaplatí 1050,-Kč, na její web se na 5 minut podívám :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]