Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vtipné. To se mu povedlo

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

minsk
hodnocení

2x

Mě se foto líbí, jenom upozorňuji, že to nejsou rady a vtipy. Pouze ,,tipy,,. Také jsem se kdysi pomýlila.

Přkládám jeden obrázek, který mě ráno rozsekal.

pravyprostor.cz/...

Čerpáno zde - je tam toho více.

pravyprostor.cz/...

hodnocení

1x

Ano, logo vypovídá leccos o tom, nač je to auto dobrý, že ... *smich*

Já měl jeden (naštěstí krátký) čas, jako služebák Clio nákladní verzi , tedy třídeřák s mřížkou za předními sedadly. No a protože jsem se potřeboval dostat do kufru, volám na kolegu do okna v patře : Jak se ten krám otvírá? On huláká na celou ulici ,, Strč prst do pí*i a zatlač ! ´´ *smich*

Tak přesně toto auto mám dodnes. Koupil jsem to před deseti lety za deset litrů, bo to jako náklaďák nikdo nechtěl. To auto furt jezdí, nic mimo spotřebák nechce a baští do pěti litrů nafty. A už jsem to tu jednou psal, přítulkyně vozí nákupy na sedadle spolujezdce, do kufru je nedává, bo není přece lesba! *smich2*

@berger: Přesně jsem si na tu historku vzpomněl, když jsem zahlídnul tu fotku *smich*

Že prej diamant *haha*.

29.01.22 13:16
hodnocení

0x
Komu čemu
hodnocení

Tomu majiteli, vam to nepřipadá vtipne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]