Dobrý den,nevím čím to je,ale přijde mi že jsme my muži v některých oblastech diskriminovani. Nevím proč a čím to je. Kosmetický salon má na svých stránkách uvedené, že provádí depilace intimních míst, říkal jsem si že to skusim ať se nemusím na nejintimnějšim místě pravidelně holit a budu mít klid na nějakou dobu. Volal jsem tam abych se objednal, mi bylo řečeno ženským hlasem že to provádí jenom ženám, když jsem se zeptal proč jenom ženám mi řekla nashle. Dlouho mě lákalo skusit nafotit akty, chtěl jsem skusit jaké to je stát nahý před objektivem, a nechat se tak nafotit dokud jsem mladý a vypadám dobře. V širokém okolí kde bydlím je jenom jedna fotografka která fotí akty. Vydal jsem se tedy do jejího ateliéru, a tahy přišlo sklamani. Řekla mi že fotí atky jenom žen. Na mou otázku proč jenom ženy, když ma uvedeno že fotí akty, a ne že akty žen, mi řekla nashle. Říkám si proč, čím to je že jsme my muži diskriminovani, proč jsou ženy v tom zvýhodněné
Vážený tazateli Penise, našel jste díru na trhu! Teď už jen sehnat nějakého barbera, který bude nabízet i tuto službu. Zkusil jste to v mužských salonech?
Pokud ženu takto depiluje žena, pak je zřejmé, že muže bude depilovat muž. Zkuste se poptat v mužských holičstvích.
Protože depilaci voskem v intimních partiích byste nedal a taky se bojí, jestli nejse úchyl. Zkuste najít homosexuálního fotografa, Robert Vano proslul mužskými akty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.