Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vnitřní pošta

Od: zavinac® odpovědí: 18 změna:

Zdravím,,,,proč nemají všichni vnitřní poštu.Ráda bych někomu napsala,ale není možnost domluvy a na veřejnost to nechci dávat.Někdy píší takové nesmysly že bych jim něco na upřesnění napsala...ale nejde to.Mělo-by to být.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

5x
tak ne kazdy je registrovany,.. a pravdepodobne ne uplne kazdy je zvedavy na dopisovani ;)

hodnocení

5x

A co vám brání ho opravit veřejně, (teda když to jsou nesmysly a bludy,jak tvrdíte), jednoduše pod jeho odpověď;)

id
hodnocení

5x

Odpovídáme na otázky tazateli. Co z toho tazatel bude mít, když správnou odpověď napíšete rádci? Jak se to tazatel dozví? Správnou odpověď napište veřejně, tazatel bude potěšen.

hodnocení

3x

Neopravuj cizi rady, poskytni svoji.

hodnocení

Když nemám stoprocentní svou tak nepíši raději vůbec.Asi někdo rád píše na vše i když si to vytáhne z nějakého článku.To si může přečíst každý-.jen aby něco napsal.

minsk
hodnocení

1x

Špatnou odpověď dementovat a opravit.

Nechť se otevře diskuze k danému tématu.

zavinac - za tu dobu, co tu jste, snad víte, že nezaregistrovaný rádce nemá žádnou vnitřní poštu.

hodnocení

Nikdy jsem se o to nezajímala,

minsk

Pokud se nezajímáte o pravidla poradny, potom je tato diskuze zcela zbytečná.

Napovím - Viz horní oranžová lišta. (Pravidla poradny + Vnitřní pošta)

hodnocení

1x
Zavináč, ani Vy nemáte stále 100% radu. Přesto jste napsala, že jste se o vnitřní poštu nikdy nezaujímala. Při tom navrhujete její změny.
Pamatuji návrhů poměrně hodně. Je vidět, že návštěvníci poradny, hlavně ti skalní, se snaží svými nápady pomoci k skvalitnění.
Poradna funguje poměrně úspěšně již druhou desítku let, přesněji 17 let a něco. Některé návrhy uživatelů podobné Vašemu se tu v průběhu let párkrát objevily. Některé byly prijaté, některé prijaté se časem neosvědčily, některé byly zavrhnuté ihned. Třeba i na základě zkušeností z jiných poraden, kde příliš "demokracie" poradnu úplně pokazilo.
.
Opravit chybnou radu ve vnitřní poště nepomůže tazateli. Je vhodnější veřejně, konkrétně poukázat na nesprávné "rady" a hlavně napsat správné řešení. Pomůžete tazateli, a zřejmě i nepřesnému rádci...
Mnozí tazatelé neumí najít potřebný článek na internetu, i jednoduchý odkaz nebo opsaný text může pomoci. Díky i za ně!
hodnocení

Ano ,nezajímala vždy komu jsem napsala tak tu VP měl.Nedává se vše na veřejnost myslím,že od toho ta pošta je.Jsou tady rádci kteří jsou i ironičtí a to se člověku odnechce dát to na veřejnost.A nakonec si z i z vašeho trápení udělají legraci.Pak se k nim pár přidá takových co to rozebírají a jde to úplně jiným směrem .Proto by bylo Ok aby měl každý VP.Pokud rádce odepíše to už by bylo na něm.Záleží na každém jak se postaví k odpovědi.

Zavinac
Uvazuj prosim- jak může mít vnitřní poštu někdo neregistrovaný? Neříkám, že neregistrovaný není dohledatelny, ale tvá úvaha je, když to schválně preženu jako přístup na elektronické bankovnictví bez přihlášení. Přeci to samo pozná kdo je kdo ne?
joudic*
pokud nechcete dat polemiku na verejnost (nechapu proc, tady se mnohdy jedou jinsi souboje pod jednotlivymi radami), ze neci odpoved se vam nezda spravna a svou nemate, tak to holt budete muset ignorovat, stejne tak jako ja bych pravdepodobne ignoroval vas dopis, to muze jen nikc ;)
Odpovite holt az u jineho dotazu, kde jste si odpovedi jista, tak to tady vicemene funguje :)

hodnocení

0x

Přesně jak píše p.Joudič. Registrovaní rádci mají všichni VP. Spousta neregistrovaných,se ozve jen jedenou ,

hodnocení

Nejedná se mi o dopisování ale napravit jeho špatnou radu ,,,třeba přes vnitřní poštu.je tady ppár lidí,kteří píší někdy bludy a nerada bych je pranýřovala.A navíc neregistrovaní..

liska5

V tom vlákně lidé diskutují. Za tu odpověď uveďte, jak to vidíte Vy. Na jednu věc nemusí být jednotný názor. Tazatel se k něčemu přikloní.

hodnocení

liška5 ,,,,, zrovna vám jsem chtěla napsat.Jelikož vaše některé rady jsou podivné.A´T se vám to líbí nebo ne.I když nejste registrovaná --jste zde pořád.Což je dobře ale ty rady ,,nejsou zrovna trefné.Já jsem bývalý zdravotník a podivuji se nad radami od vás. Nepomohou ani nepokazí.

id

@zavinac - a jsme u toho. Liščiny rady ohledně zdraví nepovažujete za dobré a sama nám žádnou radu zdravotníka neposkytnete. Tak to dělejte, rádi se všichni poučíme a tazatel si z rad vybere tu, která mu bude sedět.

liska5

Zavináči, byla jsem tu několik let / od ledna .2015/ registrovaná, a pak mne to nepustilo. I změnila jsem nick a půl roku na to i ten se sekl, že už takový tu je. A tak mé liščí jméno je třetí, ale už neregistrované. Přiznám se, že o registraci jsem ani nebojovala, ač mi admin radil, jak na to. Nesedělo mi bodování, nota bene nějaká trička pro nejlepší rádce. Byli a jsou tu rádci, před kterými hluboce smekám, ale pak bych je předjela, jen proto, že mám na odpovídání více času/?/. To by bylo nefér.

Klidně mi tady napište, co si myslíte, že radím špatně. Třeba k tomu založte vlákno. Já Vám veřejně a ve vší slušnosti odpovím, z čeho vycházím, z čeho tak usuzuji. Ten dialog by mohli doplnit i ostatní podle svých zkušeností. e-Liška

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]