Nejste přihlášen/a.
Zdravím,,,,proč nemají všichni vnitřní poštu.Ráda bych někomu napsala,ale není možnost domluvy a na veřejnost to nechci dávat.Někdy píší takové nesmysly že bych jim něco na upřesnění napsala...ale nejde to.Mělo-by to být.
Špatnou odpověď dementovat a opravit.
Nechť se otevře diskuze k danému tématu.
zavinac - za tu dobu, co tu jste, snad víte, že nezaregistrovaný rádce nemá žádnou vnitřní poštu.
Ano ,nezajímala vždy komu jsem napsala tak tu VP měl.Nedává se vše na veřejnost myslím,že od toho ta pošta je.Jsou tady rádci kteří jsou i ironičtí a to se člověku odnechce dát to na veřejnost.A nakonec si z i z vašeho trápení udělají legraci.Pak se k nim pár přidá takových co to rozebírají a jde to úplně jiným směrem .Proto by bylo Ok aby měl každý VP.Pokud rádce odepíše to už by bylo na něm.Záleží na každém jak se postaví k odpovědi.
Přesně jak píše p.Joudič. Registrovaní rádci mají všichni VP. Spousta neregistrovaných,se ozve jen jedenou ,
Nejedná se mi o dopisování ale napravit jeho špatnou radu ,,,třeba přes vnitřní poštu.je tady ppár lidí,kteří píší někdy bludy a nerada bych je pranýřovala.A navíc neregistrovaní..
V tom vlákně lidé diskutují. Za tu odpověď uveďte, jak to vidíte Vy. Na jednu věc nemusí být jednotný názor. Tazatel se k něčemu přikloní.
liška5 ,,,,, zrovna vám jsem chtěla napsat.Jelikož vaše některé rady jsou podivné.A´T se vám to líbí nebo ne.I když nejste registrovaná --jste zde pořád.Což je dobře ale ty rady ,,nejsou zrovna trefné.Já jsem bývalý zdravotník a podivuji se nad radami od vás. Nepomohou ani nepokazí.
@zavinac - a jsme u toho. Liščiny rady ohledně zdraví nepovažujete za dobré a sama nám žádnou radu zdravotníka neposkytnete. Tak to dělejte, rádi se všichni poučíme a tazatel si z rad vybere tu, která mu bude sedět.
Zavináči, byla jsem tu několik let / od ledna .2015/ registrovaná, a pak mne to nepustilo. I změnila jsem nick a půl roku na to i ten se sekl, že už takový tu je. A tak mé liščí jméno je třetí, ale už neregistrované. Přiznám se, že o registraci jsem ani nebojovala, ač mi admin radil, jak na to. Nesedělo mi bodování, nota bene nějaká trička pro nejlepší rádce. Byli a jsou tu rádci, před kterými hluboce smekám, ale pak bych je předjela, jen proto, že mám na odpovídání více času/?/. To by bylo nefér.
Klidně mi tady napište, co si myslíte, že radím špatně. Třeba k tomu založte vlákno. Já Vám veřejně a ve vší slušnosti odpovím, z čeho vycházím, z čeho tak usuzuji. Ten dialog by mohli doplnit i ostatní podle svých zkušeností. e-Liška
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.