Dobrý večer,bohužel není mrtvá a utekla, tak asi budu mít špatné spaní,co si o tom myslíte,napište mi do odpovědí, díky.. doplněno 27.01.22 01:30: Netrefil, už to neudělám, nalíčím pastičku ať neterorizuje
V tom případě jste zítra bez rattatue, jestli to byl Stuart little. Nicméně pokud někam zalezla tak stim nic moc nenadelate, v lepším případě zemře, v horším se z toho dostane a bude váš terorizovat i nadále. Zkuste pasticku někde kde naposledy smejdila.
Myš Vám do huby během spaní nevleze, je pravděpodobnější že to bude pavouk. Pavouků sníte během spánku asi tak sedn. Je normální zabíjet myši, tak jako králíky, které chováme a pak svlečeme z kůže a maso sníme. Myslivci také zabíjejí zvířata a také je jí.
Nesnáším v bytě myši. Na chatě je chytám do pastiček, ale přes zimu mě to stálo dost peněz, protože chycenou myš jsem vyhazovalai s pastičkou. Co pastičky tak hrozně zdražily, tak se vždycky otočím a z pastičky je v rukavicích vyklepnu. Na tvém místě bych se po té myši podívala, případně ji vzala na veterinu, nenechala bych ji trápit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.