Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střelil jsem myš vzduchovkou uvnitř

Od: bubla® odpovědí: 15 změna:
Dobrý večer,bohužel není mrtvá a utekla, tak asi budu mít špatné spaní,co si o tom myslíte,napište mi do odpovědí, díky..
doplněno 27.01.22 01:30: Netrefil, už to neudělám, nalíčím pastičku ať neterorizuje :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
No jestli si ji trefil ona někam zalezla a tam chcípne tak se připrav na pěknej smrad to si užiješ *smich* ja bych se ji snažil najít
hodnocení

Naštěstí netrefil :)

runner2
hodnocení

0x
Netrefil jste ji.
hodnocení

Já bohužel myslím že jo, začala pýskat a krev jsem zahlídl.
V tom případě jste zítra bez rattatue, jestli to byl Stuart little. Nicméně pokud někam zalezla tak stim nic moc nenadelate, v lepším případě zemře, v horším se z toho dostane a bude váš terorizovat i nadále. Zkuste pasticku někde kde naposledy smejdila.

hodnocení

0x

Saďour. Tohle dělat malým myškám. Fuj !

hodnocení

Omlouvám se,mi měl jsem z toho černé svědomí a už to neudělám.

aaa
hodnocení

0x

Měl jsi jí posolit ocásek. To by na Tebe počkala. A dej si kurz střelby. *mir*

hodnocení

0x

Bude te v noci chodit strasit.

zor
hodnocení

0x
Nevěřím, že si v byte střílel ze vzduchovky. A po myši. To není normalni.

gfhdghdfhg
hodnocení

0x

Myš Vám do huby během spaní nevleze, je pravděpodobnější že to bude pavouk. Pavouků sníte během spánku asi tak sedn. Je normální zabíjet myši, tak jako králíky, které chováme a pak svlečeme z kůže a maso sníme. Myslivci také zabíjejí zvířata a také je jí.

prik
hodnocení

0x

Navštiv Mudr Chocholouška. Aspoň získáš dobrý pocit

nov
hodnocení

0x

Kdyby to udělal puberťák, snad by se tomu dalo i uvěřit...Ale 24letý jedinec? *alene* Trolíte z nudy.

hodnocení

0x

Nesnáším v bytě myši. Na chatě je chytám do pastiček, ale přes zimu mě to stálo dost peněz, protože chycenou myš jsem vyhazovalai s pastičkou. Co pastičky tak hrozně zdražily, tak se vždycky otočím a z pastičky je v rukavicích vyklepnu. Na tvém místě bych se po té myši podívala, případně ji vzala na veterinu, nenechala bych ji trápit.

fero*
hodnocení

0x

Určitě jste neměl kvalitní střelivo(broky,diabolky),umím Vás pochopit už to není co dříve.Jen se podívejte na toto.

No řekněte, zda nemám pravdu?

Střelil jsem myš vzduchovkou uvnitř

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]