Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alternativa místo chození do práce

Od: negr odpovědí: 26 změna:
Dobrý večer, existuje alternativa místo chození do práce? Vstávat každý den v 5:00, poslouchat namachrovaneho šéfíka..., co třeba akcie? Ale to je spíše investice na dlouhé roky, člověk potřebuje peníze každý měsíc. Jsem rozumný člověk, teď si jdu dodělat i maturitu, pak bych možná zkusil vysokou, ale v práci to fakt nesnáším a je jedno v jakém jsem podniku, prý práce slechti, spíše rujnuje tělo a zabíjí život. Cikán se narodí a už nic nemusí a bílý musí makat a platit rozkradeny stát panem Babisem a díky dalším zkurvencům. Ano jsem rasista, nesnáším cikány.
výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 21. 01. 2022 23:23:48
Prosím mírněte se ve výrazech!

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

10x
Alternativou chození do práce může být do práce jezdit.

dejte se na politickou dráhu,máte na ní vlohy

007cz
Co mi doporučite, pravici nebo levici?

007cz: Střídat. Flákance je třeba aplikovat symetricky. *vtip*

hodnocení

4x

Bez práce nejsou koláče. Ale s ohledem na ten tvůj dotaz, bych se divil, že to pochopíš.

tomaso
hodnocení

2x
Pokud se takhle ptáš, tak pro tebe neexistuje.

id
hodnocení

2x

Vstávat každý den v 5:00, poslouchat namachrovaneho šéfíka.
Jistě že alternativa existuje, pracujte z domova jako OSVČ a vstávejte si třeba v 11.00 hodin. Pokud nic neumíte, musíte vstávat v 5.00 hodin nebo chodit na odpolední směny.:-D

Jako co? Takže ten,kdo chodí na směny a vstává ráno v pět,tak podle tebe nic neumí,joo? A co umíš ty? To by mě zajímalo!
id

@doutnak 1. Netykáme si.

2. chápete jinak psaný text.

3. Rozepíši pomalu a podrobně - pokud tazatel nic neumí, aby se uživil jako OSVČ, tak musí hledat namachrovaného šéfíka a vstávat v 5.00 hod nebo chodit na odpolední směny. Lze pracovat z domova jako OSVČ, tak může vstávat třeba v 11.00 hodin. Stačí to takhle rozepsané?

Co umím já? Klidně mohu vstávat ve 12.00 hodin.:)

donpapa

doutnak@ Neberte to tak vážně. Je u nás opravdu hodně lidí, kteří nemusí dělat nádeníky a přesto se v pohodě uživí. Navíc jim k tomu stačí pracovat třeba dva dny v týdnu. Znám více lidí, kteří nejsou schopni denně chodit v určenou hodinu do práce a v určenou hodinu ji opouštět. O tom, že by byli schopni slepě poslouchat nějakého šulina, zvaného nadřízený, raději nemluvě. Každý je jiný a naštěstí dnešní svět nabízí spoustu možností, jak důstojně a spokojeně prožít svůj život.

vilik*
hodnocení

1x
Promiňte, ale nebyl jste nedávno ve zprávách? irozhlas.cz/...

hodnocení

1x

No tak ve Vasem pripade je maturita ztrata casu...

liska5
hodnocení

0x

Pěstoun, co pečuje o početnou pěstounskou rodinu. To jste doma a staráte se o děti /vesměs rómské/, které oblékáte, krmíte, koupete, učíte je návyky, přitom vaříte, vytíráte, žehlíte, luxujete, perete a chodíte maximálně do obchodu nebo doktorovi.

hodnocení

0x

@negr - teď si jdu dodělat i maturitu, pak bych možná zkusil vysokou
No vidíte - hned máte alternativu. Pár měsíců na střední škole, pár let na VŠ a rodičové budou pěkně cálovat alíky *smich2*

jaa
hodnocení

0x

Nejhorší na tom je to, že jsem chodil do práce 30let a mám značné úspory, ale i když se starám aby mi je nepožírala ta globálními koncerny vyrobená inflace, tak nevím a netuším zda bych vyžil do smrti s úsporami. V tomto světle jsou na tom opravdu lidé žijící ze dne na den nejlépe, v podstatě globální systém k tomu motivuje čím dále více lidí. Když nic nemáte, nemůže vám tento systém nic vzít, jako bere lidem s úsporami, kteří nechtěli nakupovat extrémně předražené staré ruiny, sociální byty zvané činžáky, paneláky přes realitní podvodníky. Čili nejlépe je nevlastnit nic v tomto globálním systému Ničemů.

@jaa - Čili nejlépe je nevlastnit nic v tomto globálním systému Ničemů.
Proč potom máte "značné úspory"? *smich*

jaa

Závist, co.*zed*

id

V tomto světle jsou na tom opravdu lidé žijící ze dne na den nejlépe
Jak m álo stačí ke štěstí. Vaše úspory darujte na charitu a budete se mít nejlépe (jak píšete).

agent*
hodnocení

0x

Obchodovat kryptoměny na páku. Kdybys včera shortoval, tak už makat nemusíš.

Ono je to sice hezké,ale kdyby takhle uvažovali všichni, z čeho bychom

žili

amf

Uvažovat tak můžou, ale nemají prostředky ani knowhow. Takže se nemusíte bát.

K dotazu:

Jednou alternativou chození do práce je pracovat online.

Další, ovšem jen pro lidi bez zábran, je politika a přidružené činnosti.

A řekl bych, že i tady je dost lidí v pracovním věku, co do práce nechodí. anebo tam mají dost času sem psát.

hodnocení

0x

asi jsem nějaky divný že chodím po noční v 10 hod domu když mi končí směna v 9,30 asi se tež na to vyprdnu*smich* ale hold nemůžu celkem dobře placená práce a z čeho by žila rodina?:-D

hodnocení

0x

Tak ono to nemusí být jen o cikánech. Nepracovat se dá i jinak, mnohem elelgentněji a výnosněji.

Jistě, chce to trochu kachní žaludek, ale výsledek za to stojí

A sto vejškou si taky nelamte hlavu, stejně jako tento pán ji celkem rychle zmáknete v Plzni, ne?

Alternativa místo chození do práce
007cz
Kolik cikánů má volenou funkci? Nebo poslanecký mandát od voličů?

hodnocení

0x

Být bezdomovec

mija
hodnocení

0x
Mít svůj vlastní podnik, něco co umíš dělat na ŽL, zaměstnání s flexibilní pracovní dobou např.: obchodní zástupce, sázky, obchodování na světové burze - poslední dvě varianty ovšem s rizikem, že můžeš prodělat jmění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]