Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sazka hrozí, že kvůli zákonu přesídlí z ČR

Od: 8976* odpovědí: 2 změna:

domaci.eurozpravy.cz/...

To je nátlak, už jako monopol ČEZ, minulý tyden měl sportovní výbor senátu zasedání přímo u Hušáka v SAZCE, asi se domlouvali s Hušákem kolk bude dávat na sport...vím, že by to byl spíše příspěvek do voleb...to je palby, to se nám to ale vykresluje - to nám to naši zkurven... zase prosazují naše zájmy a zájmy státu, stanme se zemí videoterminálú a hazardu pro celou evropu a máme to vyřešeno, tento záměr jak rozbít vše co šlo - byl politikou asi koho, jen vzpomínejte - zbrojní průmysl v prde... kdopak nás nahradil, průmysl, cukrovary, zemědělství - poblblý námořní kapitán - který prosazoval vození krav na pontonech, energetika, justice, policie za vedení mafianského Íčka s Mrázkem, setuza, unipetrol a ted se budete přít koho volit , naivkové je dávno rozhodnuto - protože ovce jdou dobrovolně na porážku, tenhle stát potřebuje tvrdou ruku a novou politiku...

Ale jsem rád že žiju ve státě kde je demokracie, mohu cestovat kam chci, a vůbec mi nevadí, že vše je v nepořádku - vždyt jsem to takhle chtěl, aby se majetek vrátil bývalým majitelům kteří ho poctivě získali prací a ne z toho že odírali prosté lidi, vůbec mě nevadí že tento zkorumpovaný stát není schopen vybrat daně od dacanů a lumpů za švindly s chlastem, cigaretami, pohonými hmotami, jsem spokojen že obce mohou zvednout daně z nemovitostí, že nám pole zárustají řepkou a par zelených dementů se dostalo do politiky podfukem za pomoci nevlastního tatíčka Dinsbíra, že se zvednou odvody na zdravotnictví - kde mnou zvolení politici dovolí vytvoření monopolu - pojištovna - doktoři - nemocnice - lázně, že kašparovi který řídí zdravotnictví radí poradci ze slovenska kde se jim už tah se zdravotnictvím povedl na 50%, že kašpar který trpí koplexem své výšky byl tím kdo domlouval kšeft se španělskými letadly, vozidly Iveco a pandury - když náměstkoval na ministerstvu domobrany,nevadí mi že opilec z Bechyně straší s knížetem dementem složenkami...ani mi nevadí přestárlý čestný politik co si veme mladou a hezkou ženu a splodí potomka a vrací Elvise, ani sprostý kanál z valach za kterého stát zaplatí dluhy...jsem mezi dementy kteří si nic nepamatují a věří jim, že to chtějí dělat poctivě a dokázat, že to dokážou, už to předvedli několikrát za sebou, jsem prostě spokojen když se podívám kolem sebe a vidím , že pravda a láska zvítězila mezi klauny...a máme zde další volby takže běžte volit a nestěžujte si, vůbec nechápu o co vlastně těm lidem vlastně jde...dostanou přídavky na děti, příspěvky v nezaměstnanosti, na bydlení,na topení, v hmotné nouzi, na pastelky a potom až nebudou moct tak hezký důchod a plno dalších tantiém

Přeji všem hezký den a vyvolené zástupce které si zaslouží..., všechno je jen o paměti - kterou bohužel většina lidí postrádá...a kecy , že není volba jsou jen výmluva...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Nevím,o co by český lid přišel,když nebude mít Sazku!

Spíž zajdou na úbytě,vždyť bez sázkařů žít nemůžou,že jo.

JABRAKA.

hodnocení

0x

Neví někdo jméno toho zločince, který dal souhlas s privatizací SAZKY - podniku, který nemůže být již z principu, na kterém funguje, ztrátový!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]