Miloš Zeman byl populární tím, že objímal stromy. Klidně můžete taky.
Nedávno jsem pevně obejmula pytel brambor. Jenže do sklípka to bylo kus cesty a luplo mi přitom v zádech. Jejejej!
Váš dotaz mi připadá spíš jako výzva k seznámení. Chcete a nemáte. Je to jako s tím příslovím: Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Tedy: Kdo se chce /něco, někoho/ objímat, nějaký objekt si vždycky najde. Pokud to bude ale někdo živý a nebudenato připraven, pozor, aby na Vás nezavolal Chocholouška. Jaga.
Já bych Vás objala úplně klidně. My se objímáme i doma, skoro na potkání, dokonce i s kolegy, když se potkáme mimo práci. S bývalou kolegyní se obejmeme vždycky, mám ji ráda. Se spolužáky ze základky se rádi obejmeme, když se potkáme, máme dobrou partu. A s rodinou (máme velkou) taky.
Vždycky je od koho ..vyjdi ven a popros prvního koho potkáš a uvidíš tu radost ..občas to tak taky dělám a funguje to skvěle .pokud máš potřebu být obejmuta od lidí..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.