Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci... obejmout

Od: jmm odpovědí: 21 změna:
21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Miloš Zeman byl populární tím, že objímal stromy. Klidně můžete taky.

Nedávno jsem pevně obejmula pytel brambor. Jenže do sklípka to bylo kus cesty a luplo mi přitom v zádech. Jejejej! *ee*

Váš dotaz mi připadá spíš jako výzva k seznámení. Chcete a nemáte. Je to jako s tím příslovím: Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Tedy: Kdo se chce /něco, někoho/ objímat, nějaký objekt si vždycky najde. Pokud to bude ale někdo živý a nebude na to připraven, pozor, aby na Vás nezavolal Chocholouška. Jaga.

Jaguško... *haha* *palec*

hodnocení

6x

Já bych Vás objala úplně klidně. My se objímáme i doma, skoro na potkání, dokonce i s kolegy, když se potkáme mimo práci. S bývalou kolegyní se obejmeme vždycky, mám ji ráda. Se spolužáky ze základky se rádi obejmeme, když se potkáme, máme dobrou partu. A s rodinou (máme velkou) taky.

hodnocení

5x

Jak nemám od koho? Nemusí to být jen přítel, partner. Ty nemáš rodiče, sourozence, prarodiče, děti, tety, strejdy ap. další rodinu?

*houpy*:)

liska5
hodnocení

5x

Tak založte objímací spolek "Náruč". Nebo zorganizujte Den upřímného objetí ve svém městě. To by bylo!

To mám takovou mladou dobrosrdečnou tělnatou kolegyni. Když odcházím z práce, ona přikluše a na rozloučenou mne obejme,... jak medvídek *smich*

Liško, interesantní *smich* *palec*

hodnocení

2x

Taky mívám takový den, stejný pocit prázdnoty... Děti , vnoučata i rodiče jsou zrovna jinde, nebo naladění na jinou notu.

Ono to přejde. *placni*

Aspoň na dálku tě objímám, *mala*

hodnocení

1x

Objímací polštář *smich*

vasenebe.cz/...

hodnocení

1x

Vydržte do července ;) Mezinárodní den objetí zdarma Mezinárodní den o/...

liska5

Jen v tom textu je párkrát slovo obímají, bez -j-:-D

dgfhdfghdfgh
hodnocení

1x

anon65534
hodnocení

0x

Si pořiď plyšáka, když ho dáš večer k topení tak i hřeje

hodnocení

0x

Vsak se dockas. Na kazdeho ceka minimalne objeti smrti.*cteni*

minsk

Upřesním - říká se/píše se - objetí anděla smrti.

hodnocení

0x

Já taky, většina vnoučat už je větší a mazlit se nechce a ta malá jsou daleko.

hodnocení

0x

U dcery se "pomuchluju" se psem a kocourem, nemáte nějaké zvířátko? Tím nemyslím rybičky nebo hada, co si pořídit pejska. :)

radek123
hodnocení

0x
Vždycky je od koho ..vyjdi ven a popros prvního koho potkáš a uvidíš tu radost ..občas to tak taky dělám a funguje to skvěle .pokud máš potřebu být obejmuta od lidí..

A aby byla nákaza zaručena, bude dobré se i políbit.

Tak to je hustý..úplně vidím,jak jdu po ulici a najednou se ke mě někdo přižene,že chce obejmout.. to bych nedala *smich*
minsk

Asi bych šátrala, kde mám peněženku.

hodnocení

0x

Chtít můžeš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]