Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte tohle číslo?

Od: tazatelka odpovědí: 8 změna:

doplněno 20.01.22 13:07: Může to být KB?

Znáte tohle číslo?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Neznáme. Ovšem pokud kvůli tomu nemůžeš spát, tak zavolej zpátky. Případně se na to vybodni a nech to být.

hodnocení

2x

Tohle číslo bylo vydané u T-Mobile, aleuž může být u jiného operátora. Dívala jsem se, nikde jsem nenašla, že by bylo nebezpečné, ale z tohoto čísla bylo někomu volané, já bych to nezvedala, asi to bude nějaký marketing. a pokud bude mít někdo opravdu zájem, napíše SMS a to začátek přečtu, aniž bych ji musela otvírat. Ale taky to může být nějaký váš známý, který má nový mobil.

20.01.22 13:54
hodnocení

0x

,

minsk
hodnocení

0x

mobilní linky začínají 6 a 7, nezdá se mi, že by z banky volali z mobilu, jinak si číslo můžete zkontrolovat na ,, kdomitovolal,, a podobných stránkách

A proč by ne? Krom toho existují mobilní brány (voláš z pevné linky a pokud je volání na mobil tak jde volání přes bránu, což je zařízení kde je jedna až X sim) a ty se ve firmách používají často.

liska5
hodnocení

0x

To se dá najít. Jsou databáze nebezpečných čísel. Třeba pod hesly: Neznámé telefonní číslo..Nebo: Kdo mi volal?

doplním: muzutozvednout ; vyhledatcislo

Jinak tuto předvolačku snad má T-Mobile?

To jsem zkusil, proto má prázdná odpověď. V prvním kole to našlo tři weby, které tvrdily, že jde o neutrální číslo, KB, finanční poradce. Naťukal jsem odpověď, odeslal a ty weby začaly řvát - nezabezpečené připojení, propadlé certifikáty, nelze zobrazit a. p. Proto jsem to mázl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]