Nejste přihlášen/a.
Podotýkám že jsem TV odstavil, odpojil a nekoukám. Přesto na mě udeřil net titulek z onoho pořadu té nevýslovné pokleslé TV se scénářem "kontejner". Nemůžu stále pochopit, že rodinám stojí za směšných nevím cca 50-80-100 tisíc ze sebe dělat něco a odhalovat se ubohému diváctvu tohoto komerčního doslova Kanálu. Nemám iluze o komerčních TV, natož veřejnoprávní a už vůbec ne o objektivitě novinářů obecně. Jejich kvality je vidět na rozeštvávání národa v otázkách "vakcín" a politických a pseudoekol. témat. Copak ti účinkující neví, že tomu TV kanálu vydělají desetinásobky až stonásobky svého honoráře, za to že tam odhalují své domácnosti, vztahy a přehrávají dle scénáře za prémii konflikty pro stupidní masy diváků. Dnes se nedá věřit objektivitě ani českých dokumentů s problémy běžného člověka s "právním" státem, úřady a firmami, natož tomuto cirkusu.
reality show mají svůj půvab pro spoustu diváků, dotyčný si na tom zahojí spoustu vlastních komplexů, když se může pohoršovat nad cizím čurbesem, usoplenými dětmi nebo hulvátským manželem. Hned ta vaše připálená svíčková chutná lépe, když vidíte, že někdo neuvaří ani vajíčka. Je to zábava stejná, jako byly gladiátorské hry. Kombinace vzrušení z pohledu na někoho jiného ve vypjaté situaci a uspokojení, že to nejste vy, ten na pranýři. Gladiátoři už nejsou, pranýř na náměstí je zrušen, tak máme tv a reality show. Pro účinkující jsou ty peníze podstatné a jistě mají dojem, že oni to zvládnou bez ztráty kytičky. Navíc to není moc realita, ale spíš namodelovaný cirkus. A když je někdo trochu exhibicionista, tak se třeba i těší. Osobně bych to nedala, je to hnusně šovinistické, jak hned chlap vříská, že vyměněná manželka negruntuje jeho rozpadlý kvartýr a ze zanedbaných dětí neudělá za týden andílky, já bych ho asi praštila hned po první takové poznámce
Pokud vezmu tu rodinu, která je zadlužená, nebo sociálně slabá, či některý rodič bez zaměstnání, tak já to chápu.
Mnohdy takto nepřemýšlí. Potřebují se dostat z marastu, trošku si přilepšit.
Zvláště, když jsou děti.
----------------------
Neodsuzovala bych je, ta rodina, nebo matka samoživitelka s občas docházejícím přítelem, nepřemýšlí tak dalece, že tomu TV kanálu vydělají peníze.
Za mě, ty desetisíce korun jsou fakt dobré, i za cenu, že 10 dní odhalím své soukromí.
-------------
Ruku na srdce, možná Vy /kanall/ máte co potřebujete a možná i víc, zaměstnání, bydlení, rodinu, která pomůže, na účtě pár desítek tisíc, teplo doma, plnou lednici a mrazák, několikery džíny, boty atd..
Potom nepochopíte, jaký je dlouhodobý stres a vůbec život, když bojujete každý měsíc o pár stokorun se sociálkou, nebo o výživné od otce dětí, kdy je člověk vděčný, když dostane od sousedů, nebo známých obnošené věci a boty pro děti.
Navíc ty pitomý reklamy v televizi - spokojená, šťastná rodinka v perfektně zařízeném bytě, nebo cestující na výlet v e-autě.
Neodsuzuju je, jen se podivuji, značně podivuji. Samoživitelky tam nevystupují, musí to být pár. Je třeba uvažovat, že tyto páry co v tom kanále TV vystupují v tomto žumpoidním pořadu z řady jiných stejných pořadů, se stávají jakýmsi párem "zvířat" jako v Zoo, nad kterými se podivují, udivují, pomlouvají, štítí, nenávidí a já nevím co ještě, zvláště "divačky" z celé široké palety společnosti od zelených vdov nudících se, přes různé další "na úrovni" ženy až po normální rodiny a i chudší, kterým může někdy dělat dobře, že "tak zle jako oni na tom nejsme". Já bych v tom pořadu neúčinkoval ani za milion a asi téměř jistě ani za 10 milionů jistých smluvně. Tož tak.
Je to reality show, které se převzaly od západu. Tenkrát to začalo ,,Vyvolení,, i to bylo přece pod kamerami ukázat soukromí ve dne v noci.
Seznamovací reality, těch už bylo také dost. Nyní jsem v noci, když jsem nemohla spát, viděla ,,Hledá se táta, máma,, - které jsem tedy vůbec nepochopila, co je k takovému předvádění před obrazovkou vede.
Naštěstí také nejsem přívrženec tohoto, občas tedy jenom Prostřeno.
-------------
K těm samoživitelkám - nemyslím, že tam vystupují pouze osoby ve svazku manželském, ale i přítel a přítelkyně. A jak víme, všechno se dá ošetřit. Ne každá samoživitelka bydlí opravdu sama.
Každý pořad si najde své diváky, tak samozřejmě i tyto, nějaká sledovanost tady je, ale myslím, že takových pořadů už je tolik, že ztrácí na atraktivnosti.
.
Asi jsem na "seznamu" včera, nebo kdy, viděla stejnou upoutávku. Něco o tom, že nějaká rodina v tomto pořadu hledá jídlo v popelnicích. Jelikož tento pořad nesleduji, tak jsem to ani nerozklikla. Ale asi to svou sledovanost má, jinak by to nevysílali. A co se týče otázky, proč to ti lidé podstupují, tak asi kvůli penězům, co za to oni dostanou. Podle mne je jim úplně jedno, kolik "na nich" vydělá ten, co to provozuje. Nad tím přece ti lidé vůbec neuvažují. Spíš je mi divné, že u nás ještě vůbec takový pořad může fungovat a mít takovou sledovanost, že se to provozovatelům vyplácí. To vypovídá hodně o mentální úrovni české populace. Chtě-nechtě mi to opět evokuje vzpomínku na M. Zemana, a jeho smutném konstatování o globální inteligenci českého národa.
A víte co mne teď napadlo, že je docela možné i to, že jim je úplně fuk, co si o nich pomyslí třeba jejich sousedi, protože ti přece vědí jak tito lidé žijí, a dala bych docela ruku do ohně za to, že jim ti sousedi nakonec tu výhru i závidí.
Myslím si že celková inteligenční úroven česka bude rozhodně výše než v takových USA nebo Rusko. O inteligenci Zemana vypovídá plně to, že prosazuje stále povinnou "vakcinaci", látkami, které ve skutečnosti žádnými vakcínami nejsou, neb se nám o nich tvrdí neustále něco jiného od těch kapacit co to propagují. Napřed jedna dávka napořád, pak jen na rok, pak jen na měsíce, pak druhá dávka, třetí, komedie.
Souhlasím s tabletkou, zhodnotila pořady dobře. ,,Dívám se, abych se ujistil, že jsem na tom ještě pořád dobře,,.
Jsme národ s necelými11 miliony obyvatel, nelze srovnávat ani s Ruskem, ani s USA. Ale Váš názor Vám samozřejmě neberu. Každý máme ten svůj.
Generace z doby socíku mají většinou nadprůměrnou životní inteligenci, neb můžou srovnávat a berou si většinou z každého to lepší.
No já bych řekla, že to nebude ani tak inteligence, ale slušněji řečeno vyčůranost. To ano, to je z těch dob "socíků" opravdu hluboce zakořeněné a myslím si, že v tom nás nikdo nepředběhne. Ale to už jsme se dostali hodně daleko od původní otázky. Takže já se loučím, protože do této debaty se pouštět dál nebudu. Vím totiž jak by to dopadlo. Jak už jsem řekla výše. Mám jiný názor a Vy máte zase ten svůj.
Pro někoho tyto peníze nic neznamenají, má tolik, že neví, kam je při nejlepším investovat nebo za co je utratit. Ale jak jsou někteří lidé opravdu bohatí, na druhé straně jsou lidé, pro které to jsou nepředstavitelné peníze. Nedivte se, že do toho jdou. Režisér jim řekne, kdy mají co dělat, kdy křičet, kdy být sprostý - vypravovala mi to známá, která v jednom podobném pořadu kdysi byla- ty peníze by nikdy nevydělala. Myslím, že taky kvůli takto vydělaným penězům je tolik herců. Ale jak píšete, že jste televizi odpojil, není to škoda? Pokud chcete, najdete si opravdu zajímavé programy,které vám můžou něco dát. Mám ráda cestopisy, různé dokumenty, i pořady o vesmíru, seriály neznám ani jeden. Stejně jako na internetu najdete hodně zajímavého. Musíte si ale vybírat.
Odpojené Tv není škoda, je tam stejně nic a ještě "to" žere více o 100% jak PC a net. Na netu je hafol dokumentů. Problém řady těch účinkujích je, že nemají žádnou finanční gramotnost, někteří žijí ze dne na den. (Ted mám příklad 20k, tak je hned rozfofrují za nesmysly a vůbec nemyslí na zadní kolečka) Cigára, chlast, nákup blbostí typu hadry, sladkosti, návštěva restaurací a dělání haura ze sebe. Jsou to tedy co občas jsem viděl v upoutávkách tedy typy až kriminální, nu ale což, dneska se to s tím "modním" tetováním a vzhledem kolotočáře stírá, je to moda, že. Ti lidi by potřebovali převýchodu a tvrdý dril něco ve stylu filmu "Dobří holubi se vrací"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.