Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat
Mám za sebou 2 očkování na covid a chtěla jsem jít na 3., ale už mi nejde se zaregistrovat na tu 3. dodatkovou vakcínu, protože mi vypršel čas 5 měsíců. Co teď, když chci normálně fungovat, v létě na dovolenou, chodit do kina apod.?
na místě bez registace neoprávněného žadatele vyrazí... (předpokládám (a skoro jistě správně), že i u cizinců se dle jejich data narození kontroluje, co u nás už dřív dostali) - bez registrace neznamená bez kontroly databáze očkovanců na místě, to se pěkně kouknou, taky jestli máte oprávnění to zadarmo dostat (máte pojištění)
(jediná možnost nechat si píchnout vakcinu zcela bez kontroly byla, když se očkovali (na vybranejch lokalitách) bezdomovci - tam to šlo snad úplně bez dokladů, pochopitelně bez pojištění, ale takovejch akcí bylo jen pár a co vím dávno skončily)
ale k očk. místům bez registrace (platí jistě i pro smíšená místa s registrací i bez) je důležitá jedna informace - zavírají fakticky půl hodiny před koncem oficiální očkovací doby
(je to vlastně logický - nějakou dobu trvá procedura (právě kvůli kontrole v databázi a taky vyplňování dotazníku zabere výrazně víc času než vlastní očkování včetně případnýho svlíknutí), a pak máte setrvat na místě 15-20 minut kvůli případný reakci, s čimž se oficielně musí počítat, i když odejdete dřív)
- některý místa na tohle někde v poznámce upozorňujou, některý asi ne, ale zavřou půl hodinu před koncem stejně...
mimochodem, jen bez registrace - Pha Wilsoňák (Hlav. nádraží) levá strana začátku haly, Spikevax (=Moderna)
t.č. po-ne 7-19 (tj. fakticky do 18,30!) polední pauza 12-12,30
- 19.1. po šestý večer bez fronty, lidí akorát na okamžitý odbavení
(poměr 3 administrátoři : 1 doktor (ten vlastně nedělá nic, i když s nějakym cizincem celkem živě diskutoval, moc jsem neposlouchal o čem, asi odpovídal na zvídavý dotazy) : 1 sestra - kdyby administrátorů bylo i 2x víc, sestra by to pořád v pohodě stíhala (nevim teda, kolik času zabere příprava jednotlivejch dávek z ampule))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.