Nejste přihlášen/a.
Řekl bych, že je to zkouška, co lid dovolí, jaký dopad by to mohlo mít na odchod ze zaměstnání a jak velký odpor ze strany lidí mohou očekávat. Jakmile se svolí k naočkování této části, je cesta k povinné vakcinaci všech částečně otevřená. Nicméně na pozadí se šušká, že by mohlo dojít ke zrušení. Ticho po pěšině je pak nejspíš jen strategie donucení, kdy se ze strachu půjde naočkovat co nejvíce lidí, když jim zaměstnavatel mává před obličejem výpovědí. Smysl a logiku v tom hledat nelze. Za mě osobně je největší prasárna u studentů, kterým vyhrožují, že bez očkování nebudou moci dokončit školu nebo ani ročník.
Klasická salámová metoda. Aneb když to projde tady, postupně to projde všude. Stejné jako s tím že "néé, nebojte sé! Povinné očkování se bude týkat jenom lidí nad 60 lééét! Klíííd!" a za měsíc: "néé, nebojte sé! Povinné očkování se bude týkat jenom lidí nad 40 lééét! Klíííd!" a za další 2 měsíce: "néé, nebojte sé! Povinné očkování se bude týkat jenom lidí nad 20 lééét! Klíííd!" a za další týden: "néé, nebojte sé! Povinné očkování se bude týkat jenom lidí nad 1 róook! Klíííd!"...asi tak jako dnešní články že jakýsi o.mik.r.on či co za 2 měsíce všechno ukončí a svět se, cituji: "vrátí do stavu před pandemií"...jasně...úplně stejně jako "vydržte jen 14 dní", "vydržte jen měsíc", "počkejte pouze do léta, pak už všechno skončí", "dejte si dvě dávky a bude tečka", "vydržte to už jen do Vánoc", "dejte si třetí posilující a bude konec"...JASNĚ
Hlavne kdyz to projde s nimi, tak uz nebudou mit cajti ani vojaci duvod pyskovat, az budou nasazeni pro potlaceni demonstraci proti povinnemu ockovani vsech.
V minulosti bylo v ČSLA povinné očkování proti chřipce-ovšem vždy to šlo obejít a nedělali se s tím takové obstrukce jako s covidem. Ovšem tehdy asi nešlo o peníze ale opravdu o zdraví.
Zřejmě ano, vždyť se za vlády KSČ podařilo vymítit spoustu smrtelných nemocí např TBC,dětská obrna...
A díky čemu jste myslel? díky mazání? Jen díky očkování PROVĚŘENOU a DŮKLADNĚ otestovanou vakcínou. Proti nikdo neprotestoval, když se jeden ulil z "povinného" očkování proti chřipce a nedělal se z toho humbuk jako dnes s DOBROVOLNÝM očkováním na covid , kdy neočkování jsou šikanováni, protože nechtějí, nemůžou, nevěří atd těm novodobým covid vakcínám !
Zase ... rejpal? Tak doplním protože nejen komunisti v ČSSR, ale i imperialisti v USA a GB očkovali proti těmto nemocem. Jak těžké pochopit, zejména když je diskuze jen o očkování v Česku?!
Četl někdo to blbé hlášení které tvrdilo že "snižuje" imunitu? Tam se nepsalo že "snižuje" imunitu ale imunitní reakci. Iuminitní reakce na vakcínu může být slabší.
To znamená že si tělo nevytvoří tolik protilátek jako při první nebo druhé dávce. Ale třetí se pořád ještě vyplatí. To tvrzení nebylo ani finální ale to by nebyli takové click bait titulky všude že
Sorry, měl jsem být přesnější, myslel jsem článek který zdrojuje idnes říká něco jiného. (alespoň předpokládám že o tom psal jenom idnes)
>The EMA official raised concerns that a strategy of giving boosters every four months hypothetically poses the risk of
overloading peoples immune systems
(overloading != snižuje) ale přetěžuje což se ale u imunity používá jinak než je běžný význam - imunita reaguje méně na covid. taky je tam hypothetically což znamená že to ještě není potvrzené a je potřeba více dat (to je ale i na idnesu)
" Očkování proti covidu-19 nebude povinné,"oznámil Fiala na tiskové konferenci 19.1. v 15.00 hod. "Důvody pro povinné očkování neshledáváme. Nechceme prohlubovat příkopy,"doplnil premiér s tím, že vakcinaci kabinet nadále považuje za hlavní prostředek boje proti pandemii koronaviru. Zdroj: novinky.cz/...
To to bouchlo... jak mi spadl kámen ze srdce. V RAkousku pokuta 800EUR, povídali ráno ve zprávách. To mají důchodci ušetřeno na rakev, mělo by jm to zůstat.
Také nejsem proti očkování, ale pořát je to očkovací břečka na pár měsíců - tak třeba až se začne vakcinační průmysl přizpůsobovat mutacím - což nebude nikdy. Některé profese jsou ve velkém styku s lidmi - ale jsou to spíš pečovatelé a pod. Mladý voják či ochránce pořádku není povinen očkování zcela určitě.
Ale ani se mi nelíbí paní Jana Peterková, halekala do megafonu u Sněmovny za největších lockdownů, srocujíce davy "proti". Úplně Volný problém to není, je to panda. Jsem pro zachování RRR - pravidel i na dlouho.
Nedává to žádný smysl. Válek v jednom kuse leže a dělá z lidi blbce. Viru, který vznikl v laboratoři dělá že nemutuje... Jakoby lidi nevěděli, že viry mutují rychlostí světla. K tomu předstírat, že očkováním se chrání ti ostatní (ne policisté) je dávno vyvrácený mýtus. Tedy proč se prosazuje něco co stojí na lži a vědomě tolerované dezinformaci? Já myslím, že politiku nemá cenu komentovat, dělaj z lidí hlupáky a ti houpí jim to fakt uvěří a budou ty stejné lidi volit zas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.