Nejste přihlášen/a.
Dala bych se do gala. Nový účes, jemné líčení, nové šaty,... Prostě ať Ti to sekne, aby litoval, že opustil takovou kočku. Nic mu neříkej, že víš...Asi to tak mělo být. Hlavně žádné scény, výčitky, pláč a padání na kolena...Hlavu vzhůru, to rozdýcháš. Řekni maximálně, nó, když musíš, tak musíš. Já bych mu i pomáhala balit. To ho zaskočí, že se ho tak snadno chceš zbavit...Život je na etapy. Jedna skončila, čeká Tě nová. Svobodně vykročíš vstříc novým nadějím.
Žádné divadlo.
Řekla bych pravdu. Co cítím. Třeba:
1) Mám Tě pořád ráda a bude mě to bolet, ale nemohu Tě držet, pokud jsi se tak rozhodl.
2) Pokud ve vnitru duše cítíte, že už to není to pravé ořechové, že se cit vytratil, tak bych řekla: Ano, také to tak cítím, že se láska mezi námi vytratila, zkusili jsme to, zažili mnoho hezkého. Půjdeme nyní oba dál a doufejme, že najdeme štěstí a lásku jinde.
--------------
Řeči o kamarádství bych vynechala, to přijde později, až se někde náhodou potkáte.
Nepitvala bych to, být spíše korektní a nezabíhat do podrobností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.