Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holku kterou nikdy nebudu mít

Od: palmak odpovědí: 18 změna:
Ahoj, zrovna včera jsem videl takovou moc moc pěknou holku s tak krásnými dlouhými hnědými a hustými vlasy, vyskou tak kolem 180 cm, možná i vys a tak krásnou pleti s lesklými ruzovymi rty a tak moc mě okouzlila, že na ni nemůžu prestat myslet, bylo to v Praze, a zrovna teď si říkam, že takové Holky jako ona muzou mit jenom jednickari, lidi s nadprůměrnými prijmy a co něco vlastni, jednoduše prazska smetanka a lidi z milionářskych rodin. Jestli vite, o kom mluvim. S největší pravděpodobností ji už nikdy neuvidím, ale vystupovala na stejné zastávce jako Já, bylo to na Palmovce, zastávka Vosmikovych s nemůžu si pomoci ale možná Ruska nebo ukrajinka nebo snad česka? Vité, štve mě ze jsem kluk , který takovou holku nikdy nebude mít, jestli mi rozumíte, to jak se cítí kluk který nemůže mít holku, ktera se mu líbi a zanedlouho uvidíte nějakého typka který ji poveze v luxusním faru na nějakou večeři do nobl podniků za 5 tisic a vAs to bude jedině štvát. Ten pocit, když se Vám někdo líbi straně moc a vy ho nemůžete mít, protože jste g jiné vrstvy. To je strašný pocit. Váš názor? Jely jsme tramvaji kolem 21 hodiny jsme vystupovaly a sla dolů. Dost strasny pocit a do toho ještě musím studovat a nevím přesne co od života chci, ale takova holka jako ona. Je to dost špatný...

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Poradím "S množstvím vypitých piv roste krása ženy";)

hodnocení

3x

Problem je vo vasej hlave, nie vsetky dievcata su stetky a zlatokopky.

tabletka*
hodnocení

3x

Nebudeš ji mít proto, že jsi zakomplexovaný chudák, který svádí své neúspěchy na holky. Jak ji nemůžeš hned sbalit, tak je to potvora a zlatokopka. Doufám, že nikdy nebudeš mít žádnou, ani hezkou, ani vošklivou. Nezasloužíš si nic, povrchní palmáku.

k2
hodnocení

0x

Tvrdite o sobe, ze jste kluk, ale pri jizde tramvaji o sobe pisete jako o zene...Co vlastne studujete?

max*
hodnocení

0x
Zalet si do Thajska. Tam takovych vyskokych, stihlych, s krasnou tvarickou beha a vsechny Te budou chtit. Hehe

A ještě mu ve svém příspěvku doplň jednu důležitou věc. Že z těch překrásných Leydybojů, spíše pokaždé, vypadne pořádnej šulín. Aby Max nebyl překvapený, že ho budou mít třeba většího než on. Šílená představa. Bléé.

smode2

keebleeku máte přinejmenším podivuhodné myšlenky *smich*

To není o myšlenkách na něco. To je prostě u nich skutečnost, pro kterou tam rádi jezdí staří němečtí vepři. To je celé.

smode2
hodnocení

0x

Platí to co napsal Peter. Takže ve skutečnosti je to tak že už jsi s ní mohl místo psaní sem dávno sedět někde na drinku (minimálně hehe*smich*).

hodnocení

0x

@palmak - štve mě ze jsem kluk , který takovou holku nikdy nebude mít
Jak to víte, když "takovou holku" ani nezkusíte oslovit? Co se může stát horšího, než že vás pošle do háje?

liska5
hodnocení

0x

To já si taky zamlada vybrala. Jednoho německýho fotbalistu a jednoho americkýho herce. Nádherní chlapi! Ale byli nedostižní. Tak jsem to tak vzala. Ani mne nenapadlo kvůli tomu chytat depky. Prostě nemůžeme mít všechno, co chceme.

mai
hodnocení

0x
A možná kdyby si ji měl, tak by ti to přineslo jenom zklamání. Taková, jak ji popisuješ, bude nejspíš hodně namyšlená a taky preletava.
tabletka*

protože je hezká? No to je zase logika. Zakomplexovanci mají pré.

tyler
hodnocení

0x

Po "světě" běhá spousta krásných holek, žen.

Dost bych vsadil na to, že si na tuhle za týden ani nevzpomeneš, protože potkáš dalších 10 pěkných, ještě hezčích.

Ale soucítím s tebou, občas to mám dost podobně.

smode2

No tak ano, ale párkrát v životě, myslím, člověk potká protějšek ze kterého je totálně paf*sok*:-D kdo to nezažil, má škodu:-Překl bych že ten co to zrovna absolvoval je právě tazatel :)

liska5

Absolvoval..- v tom je nějaká aktivita...

Spíš ho to potkalo. Taková fascinace objektem, to je jak ozáření.:-D

Jak říká Romeo: Co to svítá nade mnou?

tyler

Jó, to se taky stává. Ale těžko hádat, jak to přesně dotyčný má. Vždycky ukáže čas. Pokud se i po týdnu bude probouzet s 1. myšlenkou na ni, tak je to vážný! :D

PS: Já to nechtěl nijak zlehčovat, spíš nešťastníka utěšit.

hodnocení

0x

Když se podíváš na internetu, jak se dokáže změnit holka, když se kráśně namaluje, načeše, obleče, neřekl bys, že doma třeba vypadá úplně obyčejně, třeba když dělá na chalupě na zahradě s rukama od hlíny, nebo u babičky krmí slepice, nebo myje chodbu, tak bys o ni ani pohledem nezavadil. Třeba ale by nic takového nikdy nedělala, co já vím. Nehledej krásu, to není až takové umění, když je člověk mladý, od přírody je zajímavý, pokud tě někdo zaujme, vůbec nemusí být jak manekýn. Takových ještě potkáš !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]