Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych s někým pokecat o životě,prožívání , citech, ale fakt deep talk. Je někdo takovej? Nejlépe 18-35 let prosím. Ono je to tak, že člověk má problémy, fakt to bolí..podvod od parnera. Ale stejně, jsem v situaci kdy bych nad tím mávl rukou, ale 7 let vytracená láska a každej rok emocionální podvody, mazání zpráv, já to chápu, já jsem takovej dobrej člověk, že pochopím vše. Vím, že lidi stydí za zprávy a nechcou to ukazovat partnerovi, problém je v tom, že parner je nevyřáděnej, nemá hobby,nic ho nezajímá aktuálně, podle mě je od dětství v něm něco špatně a potřebuje si nastavit nový mindset, myšlení , mít kamarády atd. Seznámení přes seznamku, první den jsme si řekli že se miluje, první den sex.. Nevěděli jsme co to asi je, ale do toho si pořád psala a volala strašně hezky s jiným i za ním dojela několikrát 300km. Já to nestopl, neřekl jsem nic. Až potom, první rok mazání zpráv, druhý rok taky, tajení všeho a volání v noci 3h hovory a přitom láska pro mě? Hezký zprávy někomu jinýmu úplně píše jinak než mě, já už jsem totiž okoukanej první den, bohužel ta holka neví a kašle na to. Dostane ji každej, nemá sebevědomí je baculka, ale strašně supr holka, akorát neví v životě kudy kam, nemá nic zažitý.
Já od malička vyhýbavý tak moc, že dnes nedokážu jít od domu 500 metrů, deprese z toho všeho že jsem na sebe 10 let kašlal a jen přežíval, žádné zkušenosti, práce nikdy. Jinak jsem strašně přemýšlivý člověk, semnou by se dalo bavit hodiny a bez drog. Mám i pocit, že cítím skoro to stejný co lidi když jsou na fetu, dnes je to 6 let co jsem přestal s kouřením marihuany a něco mě to naučilo. Mám hlavu plnou myšlenek, nevím jestli ve vztahu pokračovat, jíným píše hrozně hezký zprávy a já jsem vzduch. Prý mě chce miluje, asi zvyk.. Já ji chápu odpustil jsem ji, ale bolí to. Líbil se jí někdo jiný, chtěla s ním vztah a já mám byt ted v pohodě? Je to 5 dní čerstvý co jsem se to dozvěděl. Dojet za nekým 350km a znát ho jen 2 měsíce, domluvit si hotel a jít tam? Prý sex nechtěla, ale byla opilá, svedl ji. Já chci od ní vědět že to nechtěla udělat, její jediná kámoška mě nepodrží , prý jsem k ho**nu když jsem 30 letej borec a nemám práci a žebrám love od rodičů, nikdo o mě neví jakej doopravdy jsem.. Já přemýšlím nad vším, já vím, že bych měl dostat od týpka přes držku že nemakám a žebrám love vod rodičů.. já to vím denno denně.. Ale jsem v prd***.. furt se lituju, život jsem zahodil, přitom mě vše baví všeho se chytnu, na co sáhnu mi jde.. Jsem real člověk, dokážu řešit věci, vařím,uklidím a postarám se aby doma vše fungovalo bez problémů. Nevadí mi vůbec nic, vše přejdu a zvyknu si. Achjo.. proč mě nikdo neměl rád? Proč jsem jen takověj týpek nic. Nejsem přitažlivej, první přítelkyně a nikdy mě nemilovala, jen našla útočiště protože doma žije celej život s fotrem v garsonce v jednom pokoji.. a nemá soukromí nic. Je strašně hezká celkově. Škoda , že je nevyřáděná a neumí se usadit. Nevím co, v noci na to furt myslím co se stalo za posledních 5 let a teď od ní podvod a strašně za tím týpkem chtěla, ale ona se stydí takže sex si myslela , že nebude.. Jen protože se stydí a je tlustá. Týpek ji napsal, že lásku nechce tak ona se najednou vrátí ke mně a jakože nic. Ono není to tak jak píšu, ale potřebuju pomoc ☹ chci aby se o mě reálně někdo teĎ postaral ať to zní jakkoliv. Vím, že bych měl se starat sám, ale už nemůžu.. žil bych raději jinde.. Je několik cest, přežívat, žít, vše zvládnout naučit se, učit se denně a nezahodit svůj mozek nebo um.... Díky kdokoliv napíše... moc si toho cením lidi.
Na tebe malý dvůr a velký bič.Si zamindrákovanej,zakomplexovanej línej jak veš.Najdi si pořádnou práci,buď rád za to, že bydlíš u rodičú,na tu pitomou krávu se vys... a bež makat.Jedině tak přijdeš na normální myšlenky.A z výplaty přispívej na bydlení,buď rád, že tě rodiče živí.Až budeš v cajku,tak se poohlídni po ženské,ještě nejsi zralý pro vztah,nemyslím tím šu...ní.
Do 30ti let jste ještě nepracoval? Já být vaše matka, dostanete 500,- Kč na vlak + igelitku, víc vlastního mít nemůžete. Odkud píšete? To vám i rodiče platí? V den 30tých narozenin byste ode mne nedostal ani suchý rohlík. Proboha, vzpamatujte se a chovejte se jako většina vašich vrstevníků.
nezahodit svůj mozek nebo um... - nemějte strach, vy nic takového nemáte.
Jste na špatném webu, chcete si pokecat o vašem životě , ale takový xxxx zde neexistuje..
Dobrý den, určitě pro Vás je nejdůležitější přestat se litovat a začít se mít trochu víc rád. A to obnáší především - postavit se na vlastní nohy, postarat se o sebe, najít si práci, koníčky, přátele, rozvíjet, co Vás baví. Hlavně to, co říkáte, že jste v tom dobrý a jde Vám. To se případně může stát i Vaší obživou. A případně i časem vlastní bydlení, nebo alespoň určitě rodičům přispívat na nájem. Mnoho lidí má podobný problém, že si myslí, že je nikdo nemá rád, v tom nejste sám, ale to je třeba si v sobě vyřešit, srovnat si vše v hlavě, priority, cíle, dát si šanci, to nikdo za nikoho neudělá. Začněte po jednotlivých krůčcích, které Vám udělají radost. Pak Vám vzroste a upevní se sebevědomí a nebudete už nikdy vstupovat do takových vztahů, ze kterých od začátku nekouká opravdový zájem a láska a nenecháte se nikým zneužívat . Tato holka zřejmě také neví co se sebou, ukončení vztahu s ní nemusíte vůbec litovat.Ji neřešte, ale řešte sebe. Pokud ten vztah ještě neskončil, tak ho ukončete vy. Vy máte na víc, ale chce to na sobě makat, vždyť jste na začátku života, a hlavně nekašlat na sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.