Nejste přihlášen/a.
Už týden je mi 18 let a za ten týden jsem si kupoval alkohol v obchodě asi 20x, prošel jsem asi 10 ruzných obchodů a nikde nechtěli občanku.. Nejhorší na tom je že když jsem si chtěl chlast kupovat před rokem když mi bylo 17 tak občanku chtěli všude a vždy jsem odešel s prázdnou. Co si o tom myslíte?
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
A to je jako pravda? Za týden jste si v obchodech kupoval 20x alkohol v 18 letech? Víte co si myslím? Že nejhoší je, že už jako nezletilý jste obíhal obchody, a dle vašeho vyjadřování kupoval ten "chlast", a že v tom pokračujete. To je podle mne pro Vás daleko horší než to, že už po Vás nechtějí OP. ![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]