Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nikdo nechce vidět občanku!

Od: blmbas odpovědí: 11 změna:
Už týden je mi 18 let a za ten týden jsem si kupoval alkohol v obchodě asi 20x, prošel jsem asi 10 ruzných obchodů a nikde nechtěli občanku.. Nejhorší na tom je že když jsem si chtěl chlast kupovat před rokem když mi bylo 17 tak občanku chtěli všude a vždy jsem odešel s prázdnou. Co si o tom myslíte?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No vidíte - to po mně jí chtěli vidět když mi bylo 21 a šel jsem se slečnou do denní vinárny *smich*. Ale to už je dávno, dneska už po mně nikdo nechce vidět ani jízdenku v tramvaji :(.

k2
hodnocení

2x

Myslim, ze mate strasne moc casu, kdyz 3x denne courate do kramu pro flasku alkoholu...

ludva106
A ještě řešit, že mi nekontrolují občanku.

hodnocení

2x

A to je jako pravda? Za týden jste si v obchodech kupoval 20x alkohol v 18 letech? Víte co si myslím? Že nejhoší je, že už jako nezletilý jste obíhal obchody, a dle vašeho vyjadřování kupoval ten "chlast", a že v tom pokračujete. To je podle mne pro Vás daleko horší než to, že už po Vás nechtějí OP. *co*

agent*
hodnocení

2x

No vidíš. Buď rád. Mě je přes 40 a i v hospodě chtěj vidět nějakej pas, že prej občanka už nic neznamená.

hodnocení

1x

No vidíš, já jsem třicátník a otravují mě s tím každou chvíli. Asi vypadám zachovale, nejspíš díky tomu, že pro chlast chodím jen 1x týdně.

liska5
hodnocení

0x

Tak to si v těch obchodech pamatují, žes měl ještě rok do nákupu chlastu. Teď už Tě znají a navíc vypadáš zřejmě dospěle... Plnovous a tak...

hodnocení

0x

Vždyť je to v pořádku - jste zletilý, tak "nikde nechtěli občanku", po nezletilém "občanku chtěli všude".

Přesně jak to má být :-D

alai
hodnocení

0x
Když nechtěli občanku, tak to znamená, že jste za ten rok dost zestarnul a už nejste prodavače podezřelý, že jste malý kluk. Jinak pro vás to ještě před tokem byla jistě prca oblafnout prodavačku. Ale taky, proč by ona měla riskovat pokutu, to neměla zapotřebí, kazdy si to hlídá.

hodnocení

0x

Věk člověka s respirátorem se hůře odhaduje, většina prodavačů/prodavaček to vzdá.

tabletka*
hodnocení

0x

Minulý týden mi přivezl Rohlík s nákupem i cigarety a kurýr chtěl občanku. Smála jsem se jak blázen, je mi přes šedesát a fakt na to vypadám. Smrtelně vážně mě donutil mu ten doklad ukázat. Takže všechno je relativní, chlapče. Přijde den, kdy se tomuhle všemu budeš jen smát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]