Nejste přihlášen/a.
Myslím že jako částečná osvěta to přijde zvláště v dnešní době vhod. Mám tak nějak v běhu času střídavě účty jak korunové, tak devizové u většiny bank a dříve i družstevních záložen (než byl omezeno 100% ručení pojištění vkladů v případě úpadku) Dnes je již naprostá většina net bank účtů bezplatných a dá se po čase z pohodlí domova vypovědět přes tzv. bankovní mobilitu za dolsova minutu.V průběhu času jsem čerpal naprostou většinu různých peněžních aj. bonusů za založení vkladů či spořících účtů a kreditek a vratek. Vychází to prakticky dosud na několik tisíc CZK každý rok průměrně, včetně zahrnutí např. bonusu ve formě mobilu za 5000Kč. Samozřejmě banky se snaží po zkušenostech omezit "chronické" bonus vybírače, ale většinou je to omezeno na posledních 12 měsíců a nebo osobu, což není překážkou. Klidně někomu poradím nebo doporučím přes můj odkaz aktuální zdroj.
Tj., irelevantní, protože mě to baví z principu, jako někdo bezmyšlenkovitě čučí do TV, stěny nebo akvárka atd. atd., já sleduji kde alepson jednou "miliardtinou" zisků korporaci podojit. Nehledě na to, že co sleduji tak i lidé co to rozhodně zapotřebí nemají a jsou tzv. "za vodou", trvdě sledují a využívají různé tyto akce nebo vratky z nákupů a klidně běží opakovaně předloni do Alberta, jen aby vytáhli až několikm tisíc na vratkách, díky chybě v systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.