jj, přes minutu než se vůbec začne něco dít, záleží asi také na naladění momentálním. Obecně už tj. všechno provařený, či provaření důchodci hudebníci.
Jsem akční 70+. Ta první skladba z první ukázky jo. To můžu! Mám ráda španělský rytmy a tohle mi podobně znělo ... Ta druhá věc je taky boží!
osobne
Je to boží, kdo má trochu duši hudební musí to cítit. A já myslel že to je francouština, miluji ten jazyk či jazyky na poslech.
liska5
Starý pecky jsou hezký! Hodně známá je ta poslední. Mně se líbí i nové, teda relativně, jako Mirai - Dítě robotí. To je rachot! Francouzský jsou úžasný, i když jsem vyrůstala na Beatles.
osobne
Na Bacha a interprety nemají , kdopak znich by to na ty varhany dokázal zahrát? Všimněte si jak mu přepínají rejstříky varhan. To lituji že jsem nedokázal na varhany hrát. To je nejvíc Boží.
osobne
Geniální zkřížená kompozice zvláště pro nás čechy. A navíc staré dobré časy a prázdná Strakonická v Praze a starý Krumlov
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.