Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na toto Vocal House?

Od: osobne odpovědí: 21 změna:

Podle mě boží hudba i pro střední věk posluchače:

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle mě příšerný. Vydržel jsem minutu a musel si nalejt panáka.

osobne
hodnocení

To je správná odpověd! Odpovídá zřejmě věku.

Třeba tohle je něco úplně jinýho.

osobne
hodnocení

jj, přes minutu než se vůbec začne něco dít, záleží asi také na naladění momentálním. Obecně už tj. všechno provařený, či provaření důchodci hudebníci.

Na rozdíl od moderních rychlokvašek alespoň něco umí.

Tady se tedy něco děje již od začátku.

osobne
13.01.22 20:53
hodnocení

Pecka

osobne
hodnocení

pecka, původ: Jan Hmmer:

liska5
hodnocení

0x

Jsem akční 70+. Ta první skladba z první ukázky jo. To můžu! Mám ráda španělský rytmy a tohle mi podobně znělo ... Ta druhá věc je taky boží!

osobne
hodnocení

Je to boží, kdo má trochu duši hudební musí to cítit. A já myslel že to je francouština, miluji ten jazyk či jazyky na poslech.

liska5

Starý pecky jsou hezký! Hodně známá je ta poslední. Mně se líbí i nové, teda relativně, jako Mirai - Dítě robotí. To je rachot! Francouzský jsou úžasný, i když jsem vyrůstala na Beatles.

osobne
hodnocení

Na Bacha a interprety nemají , kdopak znich by to na ty varhany dokázal zahrát? Všimněte si jak mu přepínají rejstříky varhan. To lituji že jsem nedokázal na varhany hrát. To je nejvíc Boží.

osobne
hodnocení

Geniální zkřížená kompozice zvláště pro nás čechy. A navíc staré dobré časy a prázdná Strakonická v Praze a starý Krumlov

hodnocení

0x

Když už, tak *ua*

liska5

Taky pařba, ale co tam dělá ten Maradona?*smich*

13.01.22 21:10

*palec2**palec2**palec2*

13.01.22 21:48
hodnocení

0x
liska5

Bomba! A už jsem to poslala vnukům. To je osloví, i když hrajou na klasické nástroje.

Tak něco pro vás.

liska5

To je kráááása! To je jak pavouci! Díííky!

osobne
hodnocení

Počítačová animace...joo kdyby to někdo sestrojil ale takhle

liska5

To neva, já se nechám ráda ošálit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]