Nejste přihlášen/a.
Síť prodejen Coop prý otevře obchody,ve kterých nebudou prodavačky. Místo prodavaček budou v těchto obchodech terminály. A ty obchody budou otevřeny jak ve dne,tak i v noci. Podle jednoho webu bude první takovýto obchod otevřen ve Strakonicích.
Chci se zeptat,jaký máte na tento nápad názor? A až budou tyto obchody otevřeny,půjdete si ten nový styl nakupování bez prodavaček vyzkoušet?
Na cestách po západě jsem se s takovým obchodem setkal, prislo mi to fajn. Byl tam jeden doplnovac zbozi, ktereho se clovek mohl doptat ale vse bylo intuitivni a nikdo s tim nemel sebemensi problem.
V americe je minimalne jeden amazon shop, kde se pomoci soustavy kamer a cipu nemusi ani platit a rovnou se to strhnu pri odchdou automatickou branou pres jejich službu.
V makru je moznost markovat zbozi v mobilu uz pri nakupu (pdoobne jako v tescu) a pak se nemusi na pokladnu ale jen se projede pres vahu a tim se automaticky zkontroluje obsah. Nevim jak probiha presne placeni, ale nemusi se clovek zdrzovat v zone pokladen.
Samozrejme nekdo mi musi narezat šunčičku v coopu, ale samobslužka je už teď pro mne jasná volba, takže dalśí krok zní logicky
Umím si to celkem představit, takže ani nepůjdu.
Kdysi jsem četla, že ve skandinávských zemích mají takovéto malé prodejny už dávno zavedené.
Takovou možnost ale každý nemá. Kdybych nedej Bože žila v Praze, nepáchla bych do žádného obchodu. Drogerii, boty, oblečení, vše co jde si nechávám posílat, ale jídlo mi do naší p.dele nikdo nedoveze.
vždycky když čtu nějakou odpověď ve stylu joudičova "...mačkat se tam s plebsem", říkám si, bože, co to musí být za vo.. člověka...
nepochopil - každý může preferovat jiný způsob nakupování, to neřeším, ale proč hned nazývat ostatní, kteří mají jiný názor na nakupování, plebsem, to fakt nechápu. Možná těm nakupujícím nesaháte ani po kotníky ( obrazně).
Jo a kdybyste náhodou nevěděl, co vlastně ten plebs znamená a proč mě to vytočilo, tady je výklad: Plebs (lat. lid) znamená v hovorové češtině chátru, spodinu, obyvatelstvo nižší kategorie.
ajvn - ale dotyčný tohle ví, a taky to tak myslel.
Chodím do Globusu, Billy, Penny a nikdy jsem na tu spodinu nenatrefila. Všichni dobře oblečení a slušně se chovající. Naopak já mívám 150 - 500 nákup, a při 3000 nákupu /v Penny vrchovatý vozík/ ostatních, se spíše já cítím jako spodina. Nakupuji jen nejnutnější a co unesu. Jinak také Košík.cz., mám tam plnou péči.
Po celoživotní práci si užívám důchodu. Takže jestli jsem já lůza, tak fakt nevím. Vše platím včas, exekuce nejsou.
Někdy člověk chce opravdu čerstvé věci a vybrat si sám.
minsk - mně je také jasné, že to myslel tak, jak jsem to napsal. Nežijeme ve starověkém Římě, ale v současnosti a označit někoho slůvkem "plebs" je bez debat urážka.
smode2 - Neřekl tohle už dříve prezident Zeman, ale jen o půlce? Že polovina národa je hloupá, aby rozhodovala v důležitých otázkách.
Ovšem nedávno se zařadil do této poloviny sám, když vyzval národ k očkování, které žádné očkování není.
Tak nákup přes společnosti, které PROTIPRÁVNĚ "zaměstnávají" až stovky ilegálů na např. Polské pracovní víza (Rohlik.cz a ten arogantní majitel) svědčí o mnohém. Právě díky takovým Šmejdským podnikatelům jsme tam kde jsme, s cenami jako v německu, ale platy na čtvrtině. Hlavně že Psychopat majitel blábolí v "záři reflektorů" o úspěchu, ale samozřejmě už neřekne že je to na úkor dodržování elementráních pracovněprávních záležitostí. Šmejd jeden.
Ja sa vždy dám ku pokladni kde je predavčka a ak má náhodou chcú pretiahnúť ku bezobslužnej pokladni a podarí sa im to,tak mi musia sami oskenovať tovar a ja len zaplatím.
No a? Ja som nepostrehol,aby po zavedení samoobslužných pokladní poklesli ceny tovarov pri nich.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.