Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vám dlouho trvalo než jste otěhotněly?

Od: sabuska* odpovědí: 10 změna:
Jak vám dlouho trvalo než jste otěhotněla?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x

Myslíte jak dlouho trval sex za účelem splodění potomka? Bohužel, neměla jsem u postele stopky.:)

hodnocení

2x

Někomu jeden sex, někomu pár měsíců, někomu pár let a někdo neměl to štěstí vůbec.

tabletka*
13.01.22 12:52
hodnocení

2x

31 let

joudic*
13.01.22 17:46
*vtip*

joudic*
hodnocení

0x
mi na to stacil 1. lockdown a tehotny jsem byl raz dva, dostat pak to dite ven byl docela dlouhy porod

smode2
hodnocení

0x

U mých kamarádek co jsem vypozoroval záleželo na tom zda berou to chemické svinstvo (hormonální antikoncepci) a nebo jestli používaly(i?) jenom šprcky. V prvním případě to může být až na léta než se tělo dá dohromady, v druhém (pokud není tělo zdegenerované jinými svinstvy od gynekologa) hned nebo cca měsíce. Výjimka potvrzuje pravidlo.

hodnocení

0x

1. dceru ani nevíme jak, 2. syna pak delší dobu-pže šlo o císaře, tak jsem dostali doporučení aspoň 2 roky vydržet než by přišlo druhé. .Když jsme se pak rozhodli, že přijde druhé , tak půl roku jsme se pokoušeli a nic, pak jsme se na radu gynekologa na toto vykašlali,, přestali na to myslet a pak po nějaké době to už šlo. Máme mezi nima rozdíl 4 roky.

hodnocení

0x
My se s ženou smejeme ze na ni hodím trenky a je těhotná (5) dětí

liska5
hodnocení

0x

Podle lidové slovesnosti to bylo tak, že po svatbě do roka byl potomek. Tedy 3 cykly. Taky se říká, že když to ani po roce nevyjde, tak se obrátit na lékaře. U starších partnerů bych šla dříve. Já to první měla hned, na konci VŠ. Ani jsem nezula běžky*smich*. Ale nebrala jsem antikoncepci, tenkrát byly ty hormony v tabletkách o dost silnější a mnoho žen HA nesnášelo, tloustlo se po tom, byly nevolnosti. Tak se holt měřily teploty a vypočítávaly plodné dny. Mluvím o přelomu 60. a 70. let. Která si ty křivky teplot dokázala vyhodnotit,uměla se vnímat, tak nejen dokázala dřív cíleně otěhotně, ale docela zvládala se otěhotnění vyhnout.

hodnocení

0x
Prvni na druhy sup, druhe na treti. Znami plodi treba jen v lete. Jak bylo receno, pokud se do roka nepovede, tak zajit k lekari. Znami dva roky nezapadli, tak sli ma asistovane. To klaplo a o dva roky pozdeji zapadla podruhe bez povsimnuti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]