Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce dominy

Od: nmar odpovědí: 10 změna:
Prosím o radu
Dobrý den chtěla bych pracovat jako domina jsem 20 létá dostudovaná slečna a pocházím z Prostějova….Co bych pro to měla udělat?, nemám s tímto zatím žádné zkušenosti…..děkuji předem za rady
zámek
maverick uzavřel tuto otázku
! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu. Troll. Flame vlákno.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

osobne
hodnocení

3x

Nedělat to pro peníze jako 99% těch "domin". Ale v Pv je velká konkurence na relativně nevelké město v tomto konkrétním "segmentu" tohoto trhu.

molly
hodnocení

2x
Já si myslím, že ta otázka není myšlená vážně a pokud ano, tak vůbec nevíte, o co v SM jde. Pro představu si můžete přečíst od S. Lauerové knížku Otrok. Byť je to fikce tak si třeba uvědomíte že to není zas až taková "prdel". Aneb "never play games with the devil, you might gamble away your soul"
smode2

to tak nemůžete brát..každou chvilku je tady dotaz např. "jak podnikat" a už z textu je jasné že ten člověk si nikdy nepůjde ani zařidit žl...ale snaha se alespoň zeptat se cení*palec*

plus
hodnocení

2x

Důležité je také některé dny vésti s akčními cenami *poctar*

Pro vás zbytečné - stejně si všechno nejlíp uděláte sám a zadarmo *smich2*

plus

Buhužel, bohužel tohle mi dělá polovička, ale pravda, taky zdarma, ovšem vlastně relativně zdarma, jak se to vezme...*poctar*

smode2
hodnocení

0x

Řekl bych že na to musíte být dostatečně "švihlá" a otrlá, pak si asi nakoupit nějaké oblečky a pomůcky (což nebude zrovna malá investice) a patrně i zařídit prostory - i když možná některé chodí přímo za klientem. Poté si nastudovat v souvislosti s tímto hlavně psychologii a kdo co vlastně chce - tzn. nějaké scénáře jak co má probíhat a proč..p.s. asi to nebudou úplně jednoduše vydělané peníze..

joudic*
rekl bych ze ti, kteri chteji byt submisivni, potrebuji, aby dom byl zkuseny a ne nejake kure, co zatim jen doma masturbovalo pod perinou

hodnocení

0x

A víte vůbec co to znamená? Podle mne tom sakra tápete, jelikož nechápu, co s tím má co dělat to, že jste "dostudovaná slečna". Ale pokud jste studovala v tomto oboru, tak zase nechápu, kam svou otázkou směřujete, protože tohle by Vám muselo být jasné. Ledaže byste tady lovila případné klienty, jelikož uvádíte svůj věk a místo bydliště. :-D Ale to máte smůlu, protože nejste přihlášená a nikdo z případných zájemců Vás tudíž nemůže kontaktovat. ;) Takže moje rada zní, dejte si inzerát třeba na nějakou vývěsku v místě Vašeho bydliště, a nejlepší bude, když připojíte i svou fotografii, aby ti zájemci viděli, co je čeká. *smich*

plus

Nu mám podezření, zda se nejedná o Pv doslova známou firmu, net není bez paměti, že.*cert*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]