Nejste přihlášen/a.
Zajímal by mě váš názor: Mám dobrou kamarádku, která je velmi atraktivní a hezká, štíhlá, blond a k tomu všemu je strašně fajn a nadevše miluje svoji 15-ti měs. holčičku. Teď právě se sice rozvádí a opravdu si musela projít téměř očistcem, aby se nezhroutila z dluhů a podrazů, které nadělal její "úžasný" manžel, který pak vzal nohy na ramena (její situaci jsem tady na poradně už párkrát popisovala), ale přesto neztrácí optimismus. Nyní, po více než roce, kdy zůstala sama s miminkem, by ráda našla nějakého prima mužského, ale přesto, že i když se mužům ohromně líbí, žádný z těch, co na ní mohou oči nechat (ať už ve tělocvičně, v MHD, na hokeji atd. atd.) ji přímo neosloví a přijde mi to, jako když se její atraktivity bojí. Přitom ona je úplně normální prima holka se srdcem na správném místě, tak jak to, že má takovouhle smůlu? To má ty chlapy oslovovat ona jako první? Co vy byste radili? Má vůbec šanci se s někým seznámit? Díky za názory, HP.
1) Treba se neboji ji, ale toho ditete.
2) Na peknou holku se podivam, aniz bych se chtel seznamit.
3) Treba vsichni Ti, kdo koukaji maji doma jeste atraktivnejsi.
4) Treba neni zas az tak atraktivni.
5) Urcite jsou i taci, kteri se boji oslovit, pac si rikaji, ze na tu nemaji. Urcite ne ale vsichni, urcite ne ale vetsina.
6) Na tom, ze by oslovovala chlapy jako prvni dneska IMHO vubec nic neni.
Já si nemyslím že by se báli její atraktivity, myslím si, že si nejsou jistí sami sebou, jestli pro ni nejsou moc obyčejní. Mužská ješitnost nesnese odmítnutí.
A proč by je nemohla oslovit jako první? Bejvávalo. Stačí požádat o hloupost, zeptat kde je já nevím třeba nějaká firma, nebo obchod, (nejlépe s náhradními díly do auta-vtip na mužský) a já mám pocit že to bude stačit. Uvidí, že ta nádherná panenka s nimi ztratí slůvko, že není taková ta pche fiflenka.
můj muž mi tu nahlíží a vykřikuje, že on se atraktivních žen nebojí. Záleží co je to atraktivní-podle mého muže téměř každá cizí žena za kterou se otočí. Prý podstatné je jestli taky umí vařit nebo jen tráví dny v posilovně.Ono na kráse zase tak moc nezáleži, spíš řešit charakter. Nemá třeba kamarádka moc velké nároky? Nebojte se a hlavně nespěchat, píšete TEĎ PRÁVĚ SE ROZVÁDÍ- a to ještě nerozvedená a se špatnou zkušeností hledá nový perspektivní vztah?
1) kdybych nebyl ženatý a neměl doma nejskvělejší ženskou pod sluncem
2) kdybych neměl bezva syna
3) kdybych byl na blondýny
4) kdybych nebyl tak zaměstnaný
5) kdyby ona nebyla blondýna
6) kdyby ona nebyla tak atraktivní co přitahuje jiné skvělé muže se kterými se snadno může "zapomenout"
7) kdyby řešila tyto věci sama a ne přes kamarádku
...tak bych do toho šel, protože krásné a inteligentní maminky mi velmi, velmi imponují. Ale jelikož je to semnou tak jak popisuju výše, musí se ta "kamarádka" obejít bez tak krásného, inteligentního, vtipného a spolehlivého správného chlapa jako jsem třeba já...
Techniku,
Jo, Helčo, vzpomínám na to, jaks o ní psala. Chudina holka , ale měla jsem kdysi kamaráda, jehož sestra na tom byla podobně. A taky - kluci se ji báli oslovit, a když už, mysleli si, co je to za fiflenu, husu...prostě nevím, jestli být tak hezký je výhra. Nakonec vyhrál strašně vtipný a tolerantní mladík, který si nebral servítky, byla s ním legrace a on ji taky nebral moc vážně. Prostě kamarádka ještě nenatrefila na správňáka. No a protože Technik už je zadán
, bude muset ještě chvilku vydržet a koukat kolem sebe. A na oslovení jako první bych taky neviděla nic špatného. Já svého přítele neoslovit, tak spolu také nejsme
:D a to rozhodně nebylo proto, že by se mě pro mou "atraktivitu" (
) musel bát, to fakt ne... A z mých spolužáků (vesměs 30cátníci) náhodou rozumní kluci říkají, že by klidně mladou maminku brali - že už by stejně dítě přišlo, tak proč ne zrovna dvě.. Trpělivost
a ono to přijde samo. Držím pěstičky!
No, domnívám se, že je to dáno samotným způsobem vystupování. Některé ženy prostě vzbuzují respekt a nic s tím neumějí nadělat. Příkladem je má žena, z které měla a má vítr vetšina lidí, kteří ji neznají. Také jsem ji neoslovil já, ale ona mně... A jak říkám, navrch tvrdá skořápka, uvnitř opravdu sladce měkká a úžasná životní průvodkyně... tedy, zatím jsem o tom přesvědčen. Tak to vidím já.
Muži rádi "dobývají" jednoduché krasavice, nad těmi pak navenek vládnou (ve skutečnosti je to naopak) a chlubí se jimi. Před hezkými chytrými ženami uhýbají, nesnesli by, že nemají navrch.
Imponují mi hezké a chytré ženy. Bez urážky - za svůj život jsem potkal dvě, maximálně tři. Jsem na světě přes půl století.
Mařenko, nás dvě ještě nepotkal v reálu
Nás dvě, co to melu... Nás všechny tady! (nebojte, vypadáme líp
)
Tvoji kamarádce držím palečky a přeji i její holčičce hodně štěstí Ale tyhle problémy nemají jen krásné ženy. Mají je i všichni ostatní. Úplně všichni. Dívky, mladé ženy, ženy i ženy ve věku. A představ si, že i muži. Kolik chlapců tu psalo, že nemají nikoho. A mladých mužů, mužů ve věku. A taky 4%. A všichni si myslí, že jen oni jsou ti jediní, kdo nemá štěstí, partnera, lásku.
Je to tak. A není to proto, že má nebo nemá dlouhé vlasy a dlouhé nohy, že má, nebo naopak nemá dítě.
Atraktivní to je relativní pojem, taky to že ty ji znáš jako kamarádku neřeší to jaká je ve vztahu...
Bojí nebo nebojí toť otázka, když to vezmu z mého pohledu tak dost záleží na sympatii a hlavně chování. Pokud je z pohledu vidět něco ve stylu ja jsem potvora, chtela bych chlapa ale ty na mě nemáš (ber to s nadsázkou- vtip, ale chápeš o co jde ne ) tak tu asi nikdo neosloví, ale pokud se tváří normálně, sem tam úsměv tak to se o konverzaci uvažovat dá :D
Mimochodem proč všechny řešíte zda oslovit chlapa jako první, nevidim na tom nic divného, krom toho se bráníte s rovnoprávností tak proč ne v tomhle :D
Maveriku, téměř všichni odpovídající řekli že je normální oslovit jako první i u ženy. Vy chlapi jste tak zaměstnaní, že to v dnešní době ani jinak nejde.:D
Ano. Mnoho mužů se bojí hezkých žen. Hezká žena přitahuje chlapy, a to se žádnému potencionálnímu manželovi nelíbí. Má zcela přirozený strach z toho, že té spoustě příležitostí, které hezká žena má, jednou podlehne, a bude mu nevěrná. Jestli je to tak ve skutečnosti, nevím. Ale ten strach má pod kůží každý chlap, který má hezkou ženskou. Je to jen o tom, jestli si to přizná, nebo ne.
Na to jste kápnul. Také je tu obava (třeba u mne) že atraktivní žena možná až příliš mnoho času investuje do své atraktivnosti. Přirozeně krásné ženy, které se nebojí ukázat v přirozené podobě a pro krásu udělají jen to že jsou pečlivě upravené čisté a usměvavé + pár zlatých a diamantových tretek, nemají nutkavou potřebu 2/3 dne investovat do svého vzhledu.
Jiříku, tak mě byste měl asi rád :D Když budu stát s pětistovkou mezi řezníkem a kadeřnictvím, tak jí nechám radši za pořádný kus flákoty.
marenka, mám na vás pár otázek... kde bydlíte? jste vdaná? vezmete si mě, až mě manželka vyhodí?
Já bydlím u manžela- vdaná jsem. Jiříku, až naše protějšky změní názor na naší dokonalost a budou si chtít navěky zkazit život s tím, že nás opustí, najdeme se.
helle, původně jsem to sem nechtěla psát abych se třeba některých mužů nedotkla. Ale vidím, že snad můžu. Takže můj názor je takový, že ANO. Ano, domnívám se, že hodně mužů se bojí atraktivních žen. A to přesně z těch důvodů, co uvádí liu a technikjiri.
Muži se obecně rádi podívají po pěkné babě, ale když si v podvědomí vybaví, že by ji měli mít nastálo doma a čelit stálé hrozbě, že si ji neudrží, že nebudou stíhat její nároky, tak si někteří ( a je jich dost) řeknou: "Tak na tu nemám". To je věta, kterou jsem zaznamenala u svých známých, když jsme se na podobné téma bavili. A nemyslí tím jen svoje fyzično a finance.
Muži chtějí ženu upravenou, ale podvědomě i takovou na kterou se můžou spolehnout .A příliš dokonalý zevnějšek přeci jen vyžaduje určitý čas strávený v koupelně před zrcadlem, kadeřnictví, na manikuře a v butikách. Čili asi to v nich nutně vzbuzuje představu, že žena se příliš zaobírá sama s sebou. V partnerském životě nesvítí stále sluníčko a někdy jsou odbobí , kdy prostě make-up a 5cm nehty musí jít stranou a řeší se daleko složitější a podstatnější starosti. Ony totiž někdy dojdou i ty penízky a pak buď zbývá slevit, nebo se zadlužit...
Ovšem znám i muže, kteří se odhodlali prozkoumat osobnost atraktivní ženy a nakonec zjistili, že je to chytrá a fajn holka. A dokázali jí vysvětlit, že si na ní víc váží jejího duchovna a nazírání na svět, než její kosmetické brašny.A tahle fajn holka posléze přešla od atraktivního zevnějšku k upravenému zevnějšku, čím stále zůstala pro muže přitažlivou a atraktivnost a třeba až extravaganci volí pro slavnostnější chvíle.
Je tady ještě jeden pojem a to vyzývavost. S atraktivností to má někdy tenké hranice. A vyzývavé ženy odpovědní muži, toužící založit rodinu myslím taky nepreferují. A přejdu tu skupinu mužů, kteří si z ženy udělají společenský doplněk a okolnímu světu dávají signál, že mají peníze. Tam se jedná i o extra skupinu žen , takže tichá dohoda...
Také mě ta vaše otázka trochu připadá jako seznamovací inzerát, ale to už je jen můj osobní dojem. Možná bych vaší kamarádce poradila, aby se trošku se přibrzdit a ušetřený čas , který doposud věnuje svému bezchybnému zevnějšku věnovala k nalezení odpovědného partnera . Jak se sama přesvědčuje, ona tělesná krása není někdy úplně všechno...
Pro chlapy:Myslím že ta co ji máme doma je atraktivní.Nebo ne?Já si to myslím určitě.Barbíny nejsou pro mne.Pár románků jsem si s nimi zažil a víc nechci.
Pro holky a odrostlejší holky:O vás si zase myslím,že pro někoho nejste,jiný by se po vás zbláznil.Každá ženská je pro nějakého chlapa krásná.
Jestli kecám,ať mne ukamenujou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.