Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze profitovat ze sázení na sport?

Od: student odpovědí: 5 změna:

Zdravím, dnes bych chtěl s Vámi prodiskutovat poslední dobou populární sázení.

Mám na mysli takové ty "sázkařské mistry" co mají různé telegram skupiny a za měsíční poplatky posílají tikety na které vsadit. Já osobně jsem nikdy na nic nevsadil a ani to nemám v plánu ale chtěl bych mít nějaké podvědomí jestli je to fakt profitabilní :D

Pište vaše zkušenosti/ názory

Díky!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomaso
hodnocení

0x

bonus
hodnocení

0x

Jistota jsou jen vstupní peněžní bonusy s protočením sázky tzv. proti sobě, typicky v tenise. Pravidelné průběžné bonusy nabízel MaxiTip a i to přispělo k jeho "insolvenci". Fortuna také občas nabízí průběžné bonusy, ale značně oholené v podmínkách, kdy nelze vsadit na jistotu tzv. proti sobě. Existuje systém protisázek v dvou různých sázkovkách, při výhodném kurzu, nelze prohrát, jen na sporty co mají jen dva možné výsledky. Sám jsem na bonusech ze všech sázkovek vytahal desítky tisíc, když měly akce v době např. mistrovství světa ve fotbale. Pak jsou sázkaři kombinátoři s až desítkami kombinačních sázek za 50-100Kč, občas jim to vyjde a dostanou zpátky peníze co prosázeli. Ale z logiky věci je jasné, že sázková kancelář v drtivé většině případů neprohrává sázky.

smode2
hodnocení

0x

Zeptejte se Boumy a Horáčka když zakládali Fortunu a později Bouma ElRancho *smich* ti taky dřív dost sázeli na koně (a vydělávali!) ale po revoluci se rychle přeorientovali na sázkovou kancelář...nu, a pak vydělali balík...takže asi tak :)

joudic*
hodnocení

0x
potkal jsem mnoho sazkaru a spise to byl konicek nez obziva

plus
hodnocení

0x

Zajisté, jen musíte býti majiteli sázkovky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]