Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EXPO diskriminace

Od: ingbratwurst® odpovědí: 4 změna:

Co ríkáte na situaci Ceskeho a nejen tohoto pavilonu na Expo v Shanghai, kde jsou zamestnancum hazeny klacky pod nohy ze strany Cinskych uradu a udajne odmitaji vydat potrebna viza, znemoznuji zasobovani a znesnadnuji pristup zamestnancu na misto a zpet, takze tito musi pochodovat nekolik hodin spolecne s davem, nez se dostanou do prace...Neni na case to Cinanum pekne zavrit a prestat kupovat jejich vyrobky?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To jsou věci! *hej*A to víte od koho? Vlastní zkušenost?

ukulele*
hodnocení

0x

je mi to úplně fuk, mám svoje starosti a také se nikdo o mě nezajímá. a pokud to někoho štve, tak ať to nedělá a najde si nějakou jinou práci, o celé účasti na Expu si myslím, že to jsou vyhozené peníze, republika nemá peníze skoro na nic, ale oblepit nějakou boudu tisícovkama puků, tak na to prachy jsou! Jděte makat do českejch fabrik!

lidus*
hodnocení

0x

Tak to by mě zajímalo kam půjdete na nákup, ať vezmu do ruky co chci je to vyrobené v Číně.

stafan*
hodnocení

0x

Názor přímého účastnika EXPA -

EXPO diskriminace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]