Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vtipná scénka

Od: meli* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

potřebovala bych trošku poradit...alespoň dostrčit k hlavní myšlence. Potřebovala bych secvičit vtipnou scénku ( já- 42 let, manžel-42 let, dcera-15 let, dcera-9 let). Krátké, vtipné, výstižné...bohužel mě vůbec nic nenapadá. Poradíte někdo, ale spoň základní myšlenku? Čím začít? Děkuji :))

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

A to je na oslavu narozenin, nebo jdete do TV, nebo k jaké příležitosti? Jak dlouhá? Napadá mě pár věcí, ale fakt by bylo dobré alespoň naznačit. ;)

meli*
hodnocení

Do televize určitě ne :))

jedná se o více příležitostí...jednak oslava narozenin a hlavně si to chcemem natočit a za 20 let až budeme v důchodu se na to podívat a zasmát se.

marenka*

Já bych zkusila výměnu komplet rolí. Vy budete jedna dcera, manžel druhá, holky si sami vyberou, koho chtějí z vás hrát. Dokonce bych to nechala na improvizaci, třeba se domluvte jenom na začátku. Např. starší dcera přichází ze školy, musí se přiznat ke špatné známce a vede mladší za ruku s rozbitým kolenem. Maminka zrovna vaří a tatínek sedí u televize. Myslím si, že vy dospělí krásně ukážete, jak vidíte své dcery a ony vám ukáží jak vidí vás. Možná se budete i divit, ale každopádně se určitě zasmějete.

doplněno 18.05.10 12:37:

Zahrajte si na školu, děti vás budou učit, zkoušet u tabule. Možná bych zkusila i třídní schůzky :D

pepyk93*
hodnocení

0x

Teď mě napadlo - co takhle nějaká parodie na aktuální politickou scénu? *smich*

Každý byste se ,,přestrojili" za někakého politika (například udělali kníra apod. - fantazii se meze nekladou ) a předváděli byste nějakou vtipnou politickou debatu? Nějakou ,,hádku", ,,spor"...:D

Někdy se totiž musí člověk těm našim politikům zasmát,ikdyž je to spíše k pláči...*bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]