Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výborná zpráva skončí šíření signálu TV vzduchem a bezplatně

Od: konec odpovědí: 18 změna:

Výborná zpráva z ČTÚ, který vede "odbornice"na slovo vzatá jistá Továrková, manželka hlavouna TOP09. Tato předsedkyně ČTÚ protlačuje konec šíření signálu TV vzduchem a bezplatně. Uvolněné kmitočty chce poskytnout mobilním operátorům. Lidé s TV prý podle této "odbornice"rádi přejdou na kvalitní placené báze přes kabel či satelit. Menšina TV diváků, která nebude mět na poplatky za sledování takové TV, prý vláda vydá "mediašeky"čili žebračenky alá energošeky. Samozřejmě toto vše opět zaplatí střední třída. Ale myslím, že pro řadu lidí toto ukončení bezplatného šíření TV signálu jest výborná zpráva. Ušetříme spoustu času, peněz za nesledování TV a neplacení výpalného veřejnoprávním propagandistickým médiím s povinnými koncesnionářskými poplatky. Nebot prokazatelně nebudu mět "kabel"ani satelit, čili nemám jak sledovat "televizi veřejné služby".

lupa.cz/...

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

3x
Je to bezva :) ještě by se to mohlo obrátit víc, ale když jsem po výzvě že prý neplatím za tv (kterou nemám 14let) odpověděl že se klidně dívat budu ale beru si 1000,- Kč za každou započatou půlhodinu sledování, tak nechtěli, no :)

vilik*
hodnocení

2x
Když tedy TV nesledujete, tak o co vám teda jde? O princip, o spravedlnost? Tak v tom případě se divím, že nestávkujete za omezení počtu pracovních míst pro chudáky lovce mamutů, prvobytně pospolné zemědělce, otroky a nevolníky, kočí, lokaje, stavitele pyramid nebo katedrál, dráby, rasy, katy, výrobce šlojířů a všechna další povolání, které postupem století vyzmizely.
Zas další dotaz na základě nějakého pseudoproblému od nespokojeného kverulantního pič.se.
Nebo snad Bohnice mají přetlak pacošů a ty mírnější málo nebezpečné formy nechávají v domácím léčení? Poslední dobou by mi to korespondovalo se zdejšími dotazy.

minsk
hodnocení

2x

To jsou jenom postupné kroky ukrajování salámů.

Snížení informovanosti. Je mi líto, že to opět musím rozbouřit a obrátit to tímto směrem.

Pořád je v tom politika a Velký reset, Agenda30, 50 či NWO.

Totální kontrola, sociální kredit obyvatelstva.

Nebudete nic vlastnit, všechno si budete kupovat, půjčovat?, sdílet. Právě ani na internet se nepřihlásíte bez web kamery=kontrola obličeje, po zaplacení poplatků a prokázání povinného opichu, to nebude za půl roku, ale třeba za dva-tři.

vilik*
Vy dva si budete rozumět.
kajak

par jedincu evidentne potrebuje restartovat.

minsk

To jsou jenom takové výkřiky, když nečtete zdroje. Ale kdysi dávno už se na tohle upozorňovalo. Až bude svět rozparcelovaný mezi pár nejbohatších rodin, které budou vlastnit všechny korporace, tak už nezmůžete nic a budete jenom poslouchat. Lépe řečeno, ti, co přežijí.

Gatesovi se to daří. Myslíte, že nastaví podmínky vhodné pro obyčejné, chudé lidi?

cz24.news/...

Krachující čeští podnikatelé zatím dobrý, nějak se drží, ale po dalším uškrcení také zavřou a prodají, to čeho se budou potřebovat zbavit. A možná si ani nebudou diktovat cenu.

--------------------------------------

V tomto rozhovoru s Catherine Austine FIttsovou se dozvíme, o čem skutečně je současná situace kolem covidu-19, k čemu spěje, kdo za ní stojí, a co musíme udělat.

otevrisvoumysl.cz/...

A dnes pařáty Gatese dělají co?

Nebude to za pár měsíců, ale za pár let ano, pokud se lidstvo nevzepře a podle těch v Austrálii, to vypadá, že ne. Austrálie je zkouška, když to půjde tam, tak Evropa taky. Rakousko začínáme, pokračujeme Německem? Dobrej pokus.

minsk

Nepřeji si, aby se stalo co naplánovali, proto sem občas napíšu, aby se někdo probudil, aby se něco dělalo proti. Byť za to sklidím ťukání do čela.

007cz
Mě by spíše zajímalo, jak se ta Australská Kačka udrží na zemi? Jelikož chodí hlavou dolů, proč neupadne do vesmíru?
Nu koukám Minsk nám opět vystrkuje drápky.
Máš svou teorii, fajn věř si čemu chceš pokud nebudeš spamovat fórum, ale prosimtě omez čtení konspiračních teorií nebo se z toho zblázníš.

hodnocení

1x

Budete to mať tak ako na Slovensku. Verejnoprávna televízia bude voľne aj vzduchom a ostatné buď nebude alebo budete za to musieť platiť. Voľných programov šírených vzduchom je cca 5 a sleduje to do 10 % obyvateľstva,prevažne dôchodcov.

joudic*
hodnocení

0x
ale internet mate ne? S vyssi rychlosti internetu, pripadne dostatecna platba mesicne je bezne tv zdarma v cene poskytovatele pripojeni
konec
hodnocení

jj, 100GB za 300Kč, ale TV už stejně nesleduji, jen samé polopravdy, manipulace nebo lži, reklamy a nesmyslné seriály a novodobé filmy. Budu rád když se plán "odbornice" uskuteční a povede k ořezání rozpočtu ČT Praha z konces. poplatků. Nehodlám platit žádnou metal/optik přípojku na dům v řádech tisíců jen pořízení a pak platit dalších 500 i více měsíčně, ani náhodou. 100GB u předplacenky O2 mi stačí na jeden film deně nebo sledování pár videí apod bohatě.

zatím stále platí že PC,NTB MUSÍ mít TV kartu , a to že poskytovatel internetu poskytuje také TV ,ale mneplatí se za to koncese .

konec
hodnocení

Jaka píšu, stejně je v TV prd. Koukat se dá jen na dokumenty, ale část z nich je na netu. Nevím proč mají regiony s nižším celkovým bohatstvím podorovat s koncese ještě lepší život některých umělců, angažovaných moderátorů a politologů a "nezávislých" komentátorů přisátých existenčně na ČT.

Ještě štěstí, že komerční televize je dobročinný podnik a dělají vše zcela zdarma... viď?

hodnocení

0x

Vůbec, ale vůbec mi to nevadí. Používám internet a TV nemám od zavedení DVB-T2 (jen rodiče).

Pokud se pásmo uvolní pro LTE, tak to velmi vítám.

V TV stejně ty dobré filmy neopakují, protože to stojí peníze, tak TV vyrábí doslova jak na běžícím pásu nekonečné seriály pro IQ tykve. Pak do toho plácnou reklamy a večer zprávy, že se narodilo slůně v Zoo.

TV jednou stejně zkončí a musí zkončit stejně jako pevná linka pro telefony.

osobne
hodnocení

Stačí silný elmag puls nebo Sluneční bouře při vhodném natočení Země a jsme všichni nahraní. Upeče to vše v tu dobu "pod napětím".

osobně nebo konec (máš schyzofrenii?)... sám nevíš, na co se ptáš.

Navíc já jsem jako kluk byl radioamatér, takže je mi to jedno, jestli zhasne i to LTE.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]