Nejste přihlášen/a.
Čím více budeš vysvětlovat, že to není pravda, tím to bude horší. Vybodni se na to.
Jestli se ti bude posmívat kluk, chyť jej za ruku, přitáhni trošku k sobě a zeptej se, co děláš dnes večer? Ty se musíš bavit na úkor ostatních, jejich reakce budou k popukání. Pak se tomu zasmějete všichni dohromady.
Tak to máš ještě čas, než se Ti změní hlas. Ještě tak rok dva. Můj vnuk po 17. Teď ještě rosteš, zatímco ti vousatější, co už mluví chlapským hlasem, teď brzdí v růstu, sílí jim kostra a zvětšuje se jim v hrtanu chrupavka, kde jsou hlasivky.
Já myslela, že to píše někdo starší přes 20let s nějakou hlasovou poruchou.
V práci máme více než 50% gayů a ani jeden nemluví vysokým hlasem. Ono to ani fyziologicky nemá žádný důvod, gay není ženská, jen preferuje pro lásku a sex muže. Jistě, někteří, zejména mediálně známí se stylizují do role pištící holky, ale to bychom stejně mohli označit ženy s hlubším hlasem jako lesby. Trochu hloupost, ne?
50%? To bude asi bar " Modrá ustřice" z Policajnej akadémie, že? No k tomu hlasu, u niektorých je to jasné.
To je celkem jedno, co to je, v každém případě je to velmi dobře fungující firma generující zisk, platící daně a starající se dobře o své zaměstnance. Což se o spoustě důsledně hetero firmách říci nedá. Co u vás, také vše skvělé, prachy dobré, práce příjemná?
Ono je zajímavé, že mnohým Čechům, včetně mě, zní slovenština jako gay jazyk. A taky to "vtipně" nekomentujeme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.