Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje dnes nějaký humoristický časopis?

Od: boudabudka odpovědí: 6 změna:
Hezký den,
chtěla jsem babičce koupit předplatné nějakého časopisu kde jsou vtipy, ale zjistila jsem že už asi žádný neexistuje. Našla jsem jen časopis Sorry, ale to se mi moc nezamlouvá (připadá mi, že je tam samá politika a to nechci). Nevíte o něčem?
Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Mne, jako důchodkyni, nejvíc baví číst TÉMA.. Není to humor, ani laciné drby, ale zajímavé a mnohdy poučné čtení.

minsk
hodnocení

0x

Někdy tam jsou i vulgární vtipy.

Jestli má i jiné zájmy tak třeba - Vlasta, Květy, Zahrádkář, nebo Naše Kočky, Svět psů, Katka, Meduňka, Regena, Nová Regena, Epocha, Generace, Blesk pro ženy ..

Možná tady si vybrat -

cs.wikipedia.org/...

national-geographic.cz/...

boudabudka
hodnocení

Děkuji, tak nakonec jí dám Vlastu, tu si občas čte, ale docela mě překvapilo, že není fakt žádný oddechový časopis, kde by byly vtipy, jak bývalo trnky brnky nebo dikobraz..

hodnocení

0x

Existuje - ČASOPIS TAPÍR | K/... Je "měkčí"než Sorry, ale Vlasta to holt není *smich*

minsk

Aledpoň jeden.

Super.

*palec* jedubabicka

hodnocení

0x
Dají se objednat trnky brnky ale rozdíl oproti sorry v tématice humoru tam asi moc velký nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]