Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem nahlédl do vyúčtování elektřiny od ČEZ a málem mě omývaly. Mám sníženou hodnotu jističe už pouze na 16A, abych neplatil vysoké pevné poplatky "za jistič. Přesto... Cena průměrné kW české, v česku vyrobené elektřiny pro čechy, vychází na 8Kč a to ještě za minulý rok. (Celková cena faktury/celkové kW) Čili z prokazatelné výrobní ceny české elektřiny mezi 0,25-0,50Kč/kW dokážou politicko-podniktelští lichváři pod praporem EU, vykouzlit "lidový" až 30x NÁSOBEK výrobní ceny. To je na jasnou defenestraci a povstání...
Poděkujte Zeleným. Bursík zařídil, že výrobce energie ji musí nabídnout na burze a nesmí ji prodávat sám. Něco jako Kalousek, když zakázal armádě nakupovat cokoli bez překupníků.
A dnešní němečtí rudozelení zajistí další zdražování a kolapsy ..
To je jednoznačně, jednoznačně na lidové povstání a defenestraci...já jsem z toho ještě vybruslil relativně levně, díky nízkému celkovému kW náběhu a sekundárním relativně, relativně příznivým smlouvám za ještě sice vysoké ceny, ale v dnešní šílené LICHVÁŘSKÉ energetické cenotvorbě přijatelné ceny září 2021. Tedy před říjnovým EXTRA LICHVA skokem. Lituji lidi kterým přijde faktura již tento rok po zimě na 60 000 - 80 000Kč za topení. Vrhnou se na ně exekutorští pacholci... která pak vláda byla u Koryt v době schválení poplatku OZE 600Kč/kW na každé faktuře? ODS...samozřejmě další vlády svou ignorancí nebo aktivním podpisem pod další regulace fanatiků EU mají další podíl na růstu cen elektřinyi plynu...
Tak tu defenestraci běž provést, to za tebe tady odsud nejspíš nikdo neudělá, i když revolucionáři by se tu jistě nějací našli, aspoň podle řečí. Prostě se seber a jdi ty, co ti zdražili elektřinu nebo na co si to stěžuješ vyházet z oken.
Že by "revolucionáři" byli i při těch předchozích českých defenestracích !? Nikoliv, jde o prosté vyjádření vůle občanů k totálně odtrženým "elitám"... stejně dojde k masivní vlně nepokojů v celé slavné EU a pevně doufám, že to smete tu novodobou šlechtu, jen dohlédnout aby nenastoupila hnědá NAZI či černá KLERO totalita...
Teraz je škoda plakať nad rozliatým mliekom. V minulosti ste sa nepostavili proti voľnému trhu s energiami a teraz je tu výsledok.
A to mám fakturu osvobozenou od DPH, jinak by dokonce průměrná kW vycházela na 9,6Kč ! ! ! ! ! ! !
A dále jsem pro žádné členství v Eu Rajchu nehlasoval a už tehdy v době toho referenda jsem se tázal na oficiálních info kanálech doslova: "Jakým způsobem jde z EU vystoupit a půjde to vůbec bez ekomomického vydírání česka?"
No jak jsem tu psal, nakonec jsem i ten slavný ČEZ alespon trochu očůral a kličkou si zařídil ještě relativně sice vysoké (o 60% dražší než Kolobřík), ale na tu lichvu ted, ještě horko těžko přijatelné ceny. Elektřina bez DPH kolem 2kč/kW cena ale úplný základ bez distribuce a vyděračských plateb za jistič a OZE apod. A plyn je tedy taky o 60% dražší než v září u Kolibříka, tedy ČEZ plyn 0,839Kč/kW bez DPH a distribuce apod. Nu ale podle těch 1,5Kč a více co mají někteří ted od ledna za plyn na topení...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.