Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych pro zajímavost vědět názor druhých na obsah deníku "Metro" . Také kdo kontroluje /a platí/ obsah všeho co je napsané. Vždy mě "trochu nadzvednou" články typu náplasti na odsávání tuku, rychlé odstranění bolesti kloubů, rychlý návrat sluchu, rychlé snížení váhy a co nejvíce Zázračný Gel na mužskou potenci Kdo se skrývá za produktem "prvních 100 " zdarma?Je toho možná i více ale proč tuto stranu nevěnují raději kultuře nebo sportu a dávají prostor takovým hloupostem. Je asi na uvážení zda podobné popsané věci vůbec číst. Díky za rozumné odpovedi. Olin
Reklama zaplatí náklady na výrobu, distribuci a samozřejmě i zisk.
Zodpovědný bude nějaký redaktor, který má tu rubriku na starosti. Pokud není v nesouladu s trestním řádem, neuráží nějaké nově vzniklé normy, tak peníze jsou peníze. Všechny reklamy na zdravotní potřeby a pomůcky, či ošetření ve zdravotnickém zařízení /byť soukromé/ nemusí být špatné. Uvádíte reklamy diskutabilní, ale já jsem mnohdy zaznamenala solidní. Spíše mi tam občas vadily reklamy na soukromé služby, kde se nabízely nejen písemně, ale i fotografiemi více než vnadné ženy pokročilého věku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.