Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych zbourat starou stodolu. Vyrobil jsem si amonledkovou trhavinu a nyní ji potřebuji odpálit. Čím? Díky
Preposlal jsem tento dotaz policii. Oni se Ti ozvou a reknou co a jak. Pocitam, ze do odpoledne mas odpoved.
Jseš si jist, že jsi to odeslal? Já stále čekám na odpověď. Zkus to prosím ještě jednou.
Jinak rozbušku už jsem si vyrobil. Na netu jse našel návod.
Pak hlavně nezapoměň napsat jak jsii dopadl, tedy za předpokladu že to přežiješ, budeš mít jak psát a nejsi troll!
Jen tak mimo- s něčím takovým bych ani ve snu nehazardoval (pokud to není průmyslová , tj oficiální výrobek zbrojařskéhho průmyslu.) ale ono je to spíše o tom že s tím umím pracovat a že vím o čem to je, zlikvidoval jsem několik desítek stovek min (á 10kg TNT) -byla plná T148 VNM, odpálil několik desítek? stovek kilogramůTNT náloží , pár kilo semtexu-respektive plastickou trhavinu PlNp,, Vezl jsem osobu jež výbuška roztrhakla celou ruku, spolužáka, který jen díky štěstí a lékařům přišel jen o část dlaně (malík a celá malíková část ruky a zbytek dost zjizvěný.) a hloupost jen zápalky a železná trubka, pak říkal sám o sobě že byl trubka a zahrával si s něčím o čem neměl páru!
Pokud je tedy tazatel ještě živ a zdráv
Amonledkové trhaviny potřebují počinovou nálož, po iniciaci rozbuškou pouze deflagrují.
Amonledkové tehaviny jsou velmi bezpečné a fakt ti nevybuchnou v ruce. Ano vím jak ji odpálit. Už se stalo. Test proběhl úspěšně.
Amonledková trhavina nejenže nevybuchne v ruce, ale často i tam, kde by měla. Ale amatérské rozbušky, to je jiná, ty rády trhají prsty, a co se týče amatérské výroby počinové nálože, to už je vyložený hazard se životem. Ale možná jsi jen troll a taháš nás za fusekli.
Na bourání trhavinami jsou speciální směsi semtexů aj. trhavin. Jde pomocí trhaviny dokonce "odstřelit" velké betonové bloky uvnitř hal, bez poškození stěn haly a střech, jen se musí otevřít všechny vrata okna a spočítat dávku trhaviny. Nejvíce destruktivní v mírové době jsou tzv. komorové odstřely v lomech stavebního kamene, to se oddělují od masivu tisíce tun skály jedním odstřelem a v okolí kilometru, dvou je malé zemětřesení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.