Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Inicializace trhaviny

Od: lukas333 odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, potřeboval bych zbourat starou stodolu. Vyrobil jsem si amonledkovou trhavinu a nyní ji potřebuji odpálit. Čím? Díky

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Preposlal jsem tento dotaz policii. Oni se Ti ozvou a reknou co a jak. Pocitam, ze do odpoledne mas odpoved.

max*
Myslim, ze Cuckari uz to vi, teda pokud tam nejaky neusnul u kompu.
Ale treba to psal jako dezinformator.
lukas333
hodnocení

Jseš si jist, že jsi to odeslal? Já stále čekám na odpověď. Zkus to prosím ještě jednou.

Jinak rozbušku už jsem si vyrobil. Na netu jse našel návod.

Pak hlavně nezapoměň napsat jak jsii dopadl, tedy za předpokladu že to přežiješ, budeš mít jak psát a nejsi troll!

Jen tak mimo- s něčím takovým bych ani ve snu nehazardoval (pokud to není průmyslová , tj oficiální výrobek zbrojařskéhho průmyslu.) ale ono je to spíše o tom že s tím umím pracovat a že vím o čem to je, zlikvidoval jsem několik desítek stovek min (á 10kg TNT) -byla plná T148 VNM, odpálil několik desítek? stovek kilogramůTNT náloží , pár kilo semtexu-respektive plastickou trhavinu PlNp,, Vezl jsem osobu jež výbuška roztrhakla celou ruku, spolužáka, který jen díky štěstí a lékařům přišel jen o část dlaně (malík a celá malíková část ruky a zbytek dost zjizvěný.) a hloupost jen zápalky a železná trubka, pak říkal sám o sobě že byl trubka a zahrával si s něčím o čem neměl páru!

orion*

Pokud je tedy tazatel ještě živ a zdráv *bzum*
Amonledkové trhaviny potřebují počinovou nálož, po iniciaci rozbuškou pouze deflagrují.

lukas333
hodnocení

Amonledkové tehaviny jsou velmi bezpečné a fakt ti nevybuchnou v ruce. Ano vím jak ji odpálit. Už se stalo. Test proběhl úspěšně.

orion*

Amonledková trhavina nejenže nevybuchne v ruce, ale často i tam, kde by měla. Ale amatérské rozbušky, to je jiná, ty rády trhají prsty, a co se týče amatérské výroby počinové nálože, to už je vyložený hazard se životem. Ale možná jsi jen troll a taháš nás za fusekli.

hodnocení

1x
Bourali jsme těsně mezi domy. Ani trhavinu, ani velkou techniku jsme nemohli použít.
Pomohl CEVAMIT. Vyvrtáš otvory, naleješ rozmíchanou směs, počkáš 12-24 hodin. Bez hluku, létajícího prachu, kamení, úrazu. Cevamit roztrhá na bloky, podle hustoty otvorů.
cevamit.cz/...
Případně regiocz.cz/...
lukas333
hodnocení

Díky moc . O tom jsem vůbec nevěděl. To je super věc. Určitě vyzkouším.

zaseja
hodnocení

0x

Jestli jseš tak chytrej a dobrej, že sis dokázal vyrobit trhavinu, tak bys taky měl umět jí odpálit, pokud to neumíš a nevíš jak, tak se na to vyser a zachraň život sobě a okolí.

lukas333
hodnocení

Amonledkovou trhavinu dokáže vyrobit i malé dítě. Na to člověk potřebuje IQ max 10

No právě max iq 10-právě to pokud netrolíš nám zde dokazuješ!

hodnocení

0x
Kdy a kde se ta atrakce bude konat?
Že bych se přijel z dálky podívat.
lukas333
hodnocení

Hele to ti neřeknu. Ještě Ti vlítne kámen do hlavy a já vážně nechci mít nikoho na svědomí.

Však píšu, že z dálky.

liska5

Je to v Čechách, protože na Moravě "hele" v tomto smyslu nepoužívaj.

osobne
hodnocení

0x

Na bourání trhavinami jsou speciální směsi semtexů aj. trhavin. Jde pomocí trhaviny dokonce "odstřelit" velké betonové bloky uvnitř hal, bez poškození stěn haly a střech, jen se musí otevřít všechny vrata okna a spočítat dávku trhaviny. Nejvíce destruktivní v mírové době jsou tzv. komorové odstřely v lomech stavebního kamene, to se oddělují od masivu tisíce tun skály jedním odstřelem a v okolí kilometru, dvou je malé zemětřesení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]